Oprah Winfrey a declarat că îi sprijină pe Meghan Markle și Prințul Harry în deciziile lor „1.000%”

Celebra Oprah Winfrey a vorbit despre decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a părăsi familia regală britanică.

Oprah Winfrey a declarat că îi sprijină pe Meghan Markle și Prințul Harry în deciziile lor "1.000%"

Întrebată ce părere are despre unul dintre subiectele momentului – retragerea Prințului Harry și a lui Meghan Markle din familia regală britanică -, celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a avut o declarație vehementă. Îi susține pe aceștia în hotărârea lor curajoasă.

Aceasta a declarat marți seara pentru TMZ „Îi sprijin 1.000%. Și știți de ce îi sprijin? Pentru că eu cred că atunci când reflectezi la ceva atât de mult timp și iei în calcul toate implicațiile – discuțiile și negocierile durau de câteva luni, după cum a spus și Regina -, cine nu realizează ce înseamnă să iei o decizie prin care renunți la viața ta așa cum o știi și alegi să mergi pe drumul tău?”

Winfrey i-a condamnat pe cei care ar putea avea orice de comentat asupra deciziei celor doi.

„Cine suntem noi pentru a-i judeca? (Prințul Harry) a făcut ce trebuia pentru familia sa. Nu cred că are cineva dreptul să spună nimic. Când cineva se gândește care e cel mai bun lucru pe care îl poate face pentru familie și într-un final, ia acea decizie, niciunul dintre noi nu are nimic de spus”, a adăugat aceasta.

Oprah Winfrey și buna ei prietenă Gayle King au sprijinit-o dintotdeauna pe Meghan Markle, ambele vorbind în trecut despre tratamentul nedrept la care a fost supusă de când a intrat în familia regală britanică. „Nu cred că este tratată corect. Cred că este o persoană iubitoare și bună. Este o persoană extrem de generoasă cu spiritul și cu timpul ei și mi-aș dori să auzim mai des vorbindu-se despre asta”, declara King în aprilie anul trecut.

La începutul lunii, Winfrey a vorbit despre zvonurile conform cărora aceasta i-a sfătuit pe Ducele și Ducesa de Sussex în decizia lor: „Meghan și Harry nu au nevoie de mine pentru a-și da seama ce e cel mai bine pentru ei. Țin la ei foarte mult și voi sprijini orice decizie vor lua”.

Citește și:
Prințul Harry a ajuns în Canada, unde va începe o nouă viață alături de Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people