Prințul Harry a ajuns în Canada, unde va începe o nouă viață alături de Meghan Markle

Alături de Meghan Markle și de fiul lor Archie, Prințul Harry a decis să trăiască în Canada, departe de îndatoririle regalității.

Prințul Harry a ajuns în Canada, unde va începe o nouă viață alături de Meghan Markle

Pentru Prințul Harry, fiul Prințului Charles și al regretatei Prințese Diana, începe un nou capitol al vieții. Ducele de Sussex a ajuns luni în Vancouver Island, Canada, locul unde a decis să se stabilească alături de soția sa și de fiul lor de 8 luni. Momentul marchează renunțarea la statutul de „membri seniori' ai familiei regale britanice. Acesta a fost surprins de fotografi în timp ce ieșea, tot un zâmbet, din avionul cu care a ajuns în Canada.

„Harry a aterizat în Victoria în jurul orei 21:45, după o escală la Vancouver. A stat în primul rând, la geam, și a fost escortat de trei bodyguarzi care l-au ferit de privirile celorlalți cât au putut de bine. Era tăcut și părea un pic obosit. O mașină l-a așteptat pe pista de aterizare a aeroportului din Victoria și a fost dus de la ușa avionului direct la mașină. A fost condus la casa sa, unde era așteptat de Meghan', a declarat o sursă.

Înainte să ajungă în Canada, Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințul William și Kate Middleton la UK-Africa Investment Summit, probabil ultimul eveniment oficial la care ia parte în calitate de membru al familiei regale. Regina Elisabeta a II-a a declarat că s-a ajuns la o înțelegere în ceea ce privește rolul pe care Ducele și Ducesa de Sussex o vor avea în continuare, aceștia fiind excluși pe viitor de la îndatoririle regale. Noile prevederi vor intra în vigoare începând cu primăvara acestui an.

Acum că înțelegerea a avut loc, Harry și Meghan pot începe o viață nouă, fără rolurile pe care le îndeplineau în familia regală britanică. Cei doi nu vor mai primi fonduri publice, nu vor mai folosi titulatura „Altețele Lor Regale' și nu vor mai fi considerați membri activi ai familiei regale. În plus, aceștia vor da înapoi banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage.

Acum câteva zile, Prințul Harry a vorbit pentru prima dată în cadrul unei cine private despre separarea de familia regală. Atunci a declarat: „Voi avea întotdeauna cel mai mare respect pentru bunica mea, comandantul meu și sunt incredibil de recunoscător ei și întregii familii pentru sprijinul pe care mi l-au arătat mie și lui Meghan în ultimele luni. Voi continua să fiu același om care își iubește țara și își dedică viața sprijinind cauze, organizații caritabile și comunități militare care sunt importante pentru mine.'

Citește și:
Prințul Harry ar fi rezolvat disputa cu fratele său, William, dar nu și cu tatăl său

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people