Olivia Wilde, declarații sincere despre relația cu Harry Styles: „Nu am fost niciodată atât de fericită!”

Olivia Wilde și Harry Styles formează un cuplu de aproape un an, iar relația lor pare că devine din ce în ce mai serioasă.

Olivia Wilde, declarații sincere despre relația cu Harry Styles: „Nu am fost niciodată atât de fericită!”

Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, Olivia Wilde a vorbit deschis despre relația sa intens disputată cu Harry Styles. Actrița în vârstă de 37 de ani a mărturisit că traversează cea mai fericită perioadă a vieții sale, în ciuda tuturor criticilor care i-au fost aduse din cauza relației pe care o are cu muzicianul de 27 de ani.

„Evident că e foarte tentant să corectezi o poveste falsă. Dar cred că conștientizezi că atunci când tu ești fericit, nu contează ce gândesc ceilalți despre tine. Tot ceea ce contează pentru tine e ceea ce e adevărat și ceea ce iubești și pe cine iubești”, a spus Olivia.

„În ultimii 10 ani, ca societate, am pus preț mai mult pe opinia oamenilor străini decât a celor care ne sunt apropiați. Nu am fost niciodată atât de fericită. Nu am fost niciodată mai sănătoasă, și e minunat să simți asta”, a adăugat actrița.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Primele zvonuri in legatura cu relatia lor au apărut în ianuarie 2021. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al Don’t Worry Darling, regizat de Wilde, ocazie cu care actrița a descoperit că Styles este un bărbat complet diferit de cei pe care-i întâlnise până atunci.

În noiembrie anul trecut, ea a vorbit cu entuziasm într-un interviu despre cum e să lucreze cu el.

„Pentru mine, el este foarte modern și sper că această marcă de încredere ca bărbat pe care o are Harry – cu adevărat lipsită de urme de masculinitate toxică – este reprezentativă pentru generația sa și, prin urmare, pentru viitorul lumii. Cred că în multe privințe susține acest lucru, conducând spre asta. Este destul de puternic și oarecum extraordinar să vezi pe cineva în poziția sa redefinind ceea ce poate însemna să fii un bărbat încrezător”, a mărturisit actrița.

Citește și:
Bradley Cooper, declarație neașteptată despre fosta lui iubită, Irina Shayk: „Este o relație…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video