O poză cu Angelina Jolie și Chris Hemsworth face valuri pe internet

Prezența Angelinei Jolie la Globurile de Aur 2018 nu putea trece neobservată și nici neanalizată de fani, din toate unghiurile.

O poză cu Angelina Jolie și Chris Hemsworth face valuri pe internet

După deja virala imagine cu Dakota Johnson urmărind cu colțul ochiului reacția Angelinei atunci când pe scenă era Jennifer Aniston, iată că o nouă fotografie face deliciul – sau îngrijorarea – fanilor.

În cadrul evenimentului de duminică seara, Angelina Jolie a stat la aceeasi masă cu Chris Hemsworth, starul din „Thor” și „The Avengers” și au făcut împreună și mai multe fotografii.

Nimic special până aici, nu? Ei bine, fanii au observat imediat cât de bine seamănă Chris Hemsworth cu fostul soț al Angelinei, Brad Pitt. Printre cei care au remarcat acest lucru s-a numărat chiar și Elsa Pataky, soția lui Hemsworth.


Reacțiile fanilor la vederea acestei imagini au fost împărțite, între mirare, încântare, cât și mesaje de avertizare adresate soției lui Hemsworth.

Taika Waititi, regizorul „Thor: Ragnarok”, în care Hemsworth a avut rolul principal, a postat pe Instagram o imagine cu el, Hemsworth și Jolie, la care soția lui Chris a lăsat un comentariu amuzant: Ce cuplu grozav! Mă refer la voi, băieții!

A post shared by Taika Waititi (@taikawaititi) on

Citește și:
Angelina Jolie, față în față cu Jennifer Aniston la Globurile de Aur. Momentul a devenit viral, dar nu datorită lor!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people