O nouă imagine cu Donald și Melania Trump face valuri pe internet, iar motivul este bineîntemeiat

Seria interacțiunilor ciudate dintre Donald și Melania Trump pare a fi fără sfârșit, însă nu putem decât să ne amuzăm pe seama acestora.

O nouă imagine cu Donald și Melania Trump face valuri pe internet, iar motivul este bineîntemeiat

Un astfel de moment a fost surprins zilele trecute în timpul vizitei pe care Donald și Melania Trump au făcut-o în India, la Taj Mahal.

Imaginile oficiale cu celebrul cuplu îi prezintă pe aceștia stând foarte aproape unul de celălalt, însă partea cu adevărat ciudată este că ei lasă impresia că s-ar ține de mână, deși, uitându-te mai cu atenție, vei observa că acest lucru nu este adevărat.

Despre Taj Mahl Donald Trump a declarat că este incredibil, cu adevărat incredibil, însă probabil, după imaginile apărute, faptul că a vizit acel loc alături de soția lui nu este deloc incredibil, mai ales că Melania este departe de a părea încântată de faptul că stă alături de soțul ei.

Nu este prima dată când Donald și Melania Trump sunt protagoniștii unor imagini sau momente jenante sau de-a dreptul ciudate. Numeroase fotografii în care cei doi au o interacțiune ciudată au apărut de-a lungul timp, la fel și multe clipuri.

Chiar la începutul lunii februarie Donald Trump și soția sa, Melania, au fost protagoniștii unui moment destul de jenant care a devenit repede viral.

Donald Trump a susținut o conferință de presă la Casa Albă după ce el a fost achitat de către Senatul Statelor Unite ale Americii, în urma inculpării de către Camera Deputaților. Alături de el a fost și soția sa, Melania, iar cei doi au fost în centrul atenției după ce au avut parte de un moment la care cu siguranță nu ne-am fi așteptat.

Mai exact, atunci când Melania a venit lângă soțul său, Donald Trump, iar el a vrut să o sărute, se pare că Melania și-a întors obrazul, iar persoanele prezente nu puteau să nu imortalizeze momentul inconfortabil și să nu îl împărtășească pe rețelele de socializare.

Citește și:
Melania Trump are statuie în orașul natal – și e cel mai ciudat lucru pe care îl vei vedea azi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people