O filmare rară apărută acum o arată pe Regina Elisabeta a II-a la vârsta de 13 ani

Câteva imagini rare o înfățișează pe Regina Elisabeta la vârsta de 13 ani, împreună cu sora ei, Prințesa Margaret și părinții lor, în anul 1939.

O filmare rară apărută acum o arată pe Regina Elisabeta a II-a la vârsta de 13 ani

Regina Elisabeta împlinește anul acesta 92 de ani, însă, deși a fost în atenția publicului aproape întreaga sa viață, avem puține imagini cu ea în copilărie sau adolescentă.

Zilele trecute a ieșit la iveală o filmare rară, care o înfățișează pe Regina Elisabeta la vârsta de 13 ani, împreună cu sora sa, Prințesa Margaret, în vârstă de 8 ani, și cu părinții lor, Regele George al VI-lea și Regina Mamă, în anul 1939, exact înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Cele două surori, împreună cu părinții lor, se află în grădinile Palatului Buckingham, uitându-se împreună pe o carte și amuzându-se. Filmarea nu are sunet, însă expresiile de pe fețele exprimă bucurie.

Cu doar 3 ani înainte, la vârsta de 10 ani, Elizabeth aflase că într-o zi va deveni Regină, asta pentru că unchiul său, Edward, renunțase la tron și tatăl ei devenise, automat, Rege în locul acestuia.

Filmarea aceasta a fost arătată în cadrul unui buletin de știri din luna mai a anului 1939, iar în luna septembrie avea să izbucnească cel de-al Doilea Război Mondial.

Citeste si:
Regina Săptămânii Modei de la Londra este ultima persoană la care ne-am fi așteptat! VREODATĂ!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people