Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va avea câțiva invitați neobișnuiți

Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez se anunță a fi unul dintre cele mai importante evenimente mondene din viitorul apropiat.

Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va avea câțiva invitați neobișnuiți

Alex Rodriguez crede că zicala „Cu cât mai mulți, cu atât mai bine” se potrivește perfect atunci când vine vorba despre viitoarea lui nuntă cu Jennifer Lopez.

Fostul jucător de baseball în vârstă de 44 de ani a fost invitat la emisiunea GMA 3: Strahan, Sara and Keke și a vorbit despre cum merg pregătirile pentru ziua cea mare.

„Când te gândești la planurile de nuntă iar partenera ta este Jennifer, tot ceea ce faci este să aprobi dând din cap”, a declarat, râzând, Rodriguez. „Nu știu unde va avea loc, nu știu ce o să port, nu știu nici când este. Pur și simplu o să apar la nuntă”.

Una dintre gazdele emisiunii a încercat să îl determine să dezvăluie mai multe detalii inedite despre nuntă și l-a întrebat despre preparatele pe care invitații le vor servi la petrecere și despre artiștii care vor concerta, însă nu a obținut niciun răspuns concludent.

Mai mult chiar, Alex a fost întrebat dacă foștii parteneri de cuplu, atât ai lui cât și ai lui Lopez, sunt invitați la nuntă.

„Pot spune că foștii sunt invitați la nuntă. All-inclusive. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine”, a răspuns Rodriguez.

Lopez, în vârstă de 50 de ani, are doi gemeni, Max și Emme, din căsătoria lui Marc Anthony, iar tot la capitolul foști soți se încadrează și Ojani Noa (1997-1998) și Cris Judd (2001-2003). Și Rodriguez a mai fost căsătorit, în perioada 2002-2008, cu Cynthia Scurtis și împreună au două fiice, Natasha, în vârstă de 14 ani, și Ella, 11 ani.

Citește și:
Cântărețul The Weeknd este de nerecunoscut după despărțirea de Bella Hadid

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people