Nikolaj Coster-Waldau, starul din Game of Thrones, la un pas de a fi dat în judecată de HBO

Nikolaj Coster-Waldau, starul din Game of Thrones, a fost la un pas de a fi dat în judecată de HBO și de producătorii serialului care i-a adus celebritatea.

Nikolaj Coster-Waldau, starul din Game of Thrones, la un pas de a fi dat în judecată de HBO

Motivul este unul amuzant, spunem noi, mai ales că totul a pornit de la o farsă pusă la cale de Nikolaj Coster-Waldau.

Într-un interviu recent pentru Digital Spy, Nikolaj Coster-Waldau, care în serial interpretează rolul lui Jaime Lannister, a povestit o întâmplare amuzantă legată de rolul său din primele sezoane ale serialului.

„S-a vorbit mult despre părul lui Jamie în primele sezoane – părul lui lung și blond. După ce și-a pierdut mâna, m-am gândit că ar avea nevoie și de o tunsoare. Și atunci m-am gândit – Oare ce s-ar întâmpla dacă m-aș preface?”, a povestit actorul. „Le-am trimis o poză mai veche de a mea, de când eram tuns foarte, foarte scurt. Le-am trimis și o lungă scrisoare în care explicam cum am preluat controlul asupra personajului meu și că îmi doresc să fiu respectat. Le-am zis ca integritatea mea ca artist era în joc”.

Deși la început nu a primit niciun răspuns de la producători, actorul în vârstă de 48 de ani a povestit cum a primit un telefon de la asistentul regizorului, pe un ton foarte panicat, cu puțin timp înainte de reluarea filmărilor. Se pare că gestul lui a fost creat agitație, în special în cadrul departamentului de machiaj și coafură, unde, la scurt timp după ce a trimis fotografia, toată lumea începuse să caute o perucă pentru ca imaginea lui din serial să nu fie afectată.

„Le-am zis că a fost o glumă și că nu mi-a venit să cred că ei au considerat-o ca fiind reală. Toți au crezut că e real. Îl sunaseră deja și pe managerul meu. HBO deja discuta despre a mă da în judecată și lucrurile chiar scăpaseră de sub control”, a mai precizat Nikolaj Coster-Waldau.

Citește și:
Aceste interviuri cu actorii din Game of Thrones te vor emoționa cu siguranță

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people