Nicole Cherry, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce s-au căsătorit

Nicole Cherry a vorbit deschis despre cum este acum relația cu partenerul ei, după ce s-au căsătorit civil.

Nicole Cherry, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce s-au căsătorit

Nicole Cherry și Florin Popa au devenit părinți în luna noiembrie a anului 2021. Cântăreața și partenerul ei, Florin Popa, s-au căsătorit civil anul acesta, pe 19 mai, iar în aceeași zi și-au botezat și fetița, pe Anastasia.

Nicole Cherry a vorbit deschis despre relația cu partenerul ei și cum se înțeleg cei doi de când s-au căsătorit, mărturisind că este mai fericită ca oricând.

„Într-adevăr, suntem un cuplu solid și știm să ne ascultăm unul pe celălalt, asta ne ajută enorm. Florin este sprijinul meu, cel puțin în toată această perioadă m-a ajutat enorm în tot. Cred că, în general, e important, așa cum am spus, să existe comunicare, să înțelegi nevoia fiecăruia și să ai răbdare, să te bucuri de lucrurile, care, pe moment, nu par atât de WOW, dar ele, de fapt, contează enorm de mult. Lucrurile simple, în general, ne ajută să ne bucurăm mai mult, cred eu”, a declarat Nicole într-un interviu acordat Ego.ro.

Cum s-a schimbat artista de când a devenit mamă

Nicole Cherry a povestit recent, într-un interviu pentru revista VIVA! despre schimbările care au apărut în viața ei după ce a devenit mamă pentru prima dată. Artista a recunoscut că resimte o responsabilitate mare de când a venit pe lume Anastasia.

„S-a schimbat, pentru că am o responsabilitate foarte mare acum, Anastasia. Este un copil minunat, este un copil activ și bun, dar, clar, timpul nu mai este la fel, sunt mult mai multe lucruri de făcut, însă nu mă plâng. Este un lucru pe care mi l-am dorit, să fiu mamă tânără, și chiar pot să spun că m-am acomodat cu rolul de mamă destul de repede. M-a și ajutat Anastasia. Eu cred tare că să fii mamă înveți în timp, odată cu venirea bebelușului.”

Întrebată cum anume se descurcă în ceea ce privește creșterea fiicei sale, dar și proiectele profesionale, Nicole Cherry a mărturisit că a reușit până acum să se împartă foarte bine, având parte și de ajutor. De asemenea, Florin Popa, partenerul ei de viață și tatăl fetiței sale, este și el implicat.

„Eu zic că mă descurc destul de bine, având în vedere că o am pe mama, care mă ajută extraordinar de mult cu fetița. La fel și Florin, este un tată prezent în viața ei și am reușit până acum foarte bine să împac și cariera, dar și viața de mămică, și să fiu prezentă și în toate momentele importante pe care Anastasia le are și să o ajut să crească frumos. Cred că și de acum înainte vom reuși să facem treabă bună, pentru că sunt o persoană echilibrată și am învățat de mică să-mi organizez timpul în așa fel încât să pot să fiu peste tot și să nu lipsesc de la lucrurile importante și din viața oamenilor importanți. Asta contează, cred, cel mai tare”, a adăugat Nicole Cherry pentru sursa menționată. 

Citește și:
Ce mărturisește Jorge, după 9 ani de căsătorie: „Relația mea cu Ramona a luat-o într-o altă direcție'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people