Nicholas Hoult ne spune cum se simte lucrând cu fosta lui iubită, Jennifer Lawrence

Nicholas Hoult și Jennifer Lawrence joacă într-un nou film X-Men împreună.

Nicholas Hoult ne spune cum se simte lucrând cu fosta lui iubită, Jennifer Lawrence

Nicholas Hoult și Jennifer Lawrence au avut o relație de cinci ani, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale primei pelicule „X-Men”. După despărțire, cei doi au rămas prieteni. Actorul le-a spus celor de la The Evening Standard că fiecare om de pe platou îi este aproape, având în vedere timpul îndelungat pe care l-au petrecut împreună.

„Este similar cu „Skins”, suntem o familie mare, facem acele filme de când aveam 20 de ani. La fel cum echipa din „Skins” a crescut împreună, același lucru s-a întâmplat și cu echipa din „X-Men”. Au fost opt, nouă ani incredibili în care am făcut acele filme. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am distrat pe cinste împreună.”

Chiar dacă cei doi actori au încercat să-și mențină relația privată, Jennifer nu s-a abținut din a spune doar lucruri pozitive despre Nicholas. „Aceste filme (X-Men) au fost viața mea atât de mult timp și le-am pus pe primul plan înainte de orice altceva. Eram, de asemenea, într-o relație de cinci ani și aceea era viața mea. Deci viața mea se împărțea între această persoană și aceste filme. Ne-am despărțit cam în perioada în care am terminat de filmat, iar atunci, la 24 de ani, mă întrebam constant „Cine sunt fără aceste filme? Cine sunt fără acest bărbat?”, le-a spus Jennifer celor de la Vanity Fair în 2015.

Mai mult decât atât, actrița l-a descris pe Hoult drept un iubit extraordinar. „Sunt prietenă cu toți foștii mei iubiți, de fapt. Toți iubiții mei au fost extraordinari. Nick a fost un iubit incredibil.”

Nicholas Hoult a vorbit în cadrul aceluiași interviu și despre rolul de tată pe care și l-a însușit de curând. „Un copil te face să prețuiești timpul într-un mod cu totul diferit, de aceea vorbesc foarte repede acum, în interviuri, pentru că trebuie să ajung acasă la ei.”

Citește și:
Channing Tatum și Jessie J demonstrează că sunt mai apropiați ca niciodată

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people