Nepotul lui Grace Kelly s-a logodit

Prințesa Stephanie de Monaco a anunțat că fiul său, Louis Ducruet, s-a logodit cu cea cu care are o relație încă de când era în colegiu.

Nepotul lui Grace Kelly s-a logodit

Prințesa Stephanie, în vârstă de 53 de ani, a anunțat ieri că fiul său, Louis Ducuret urmează să se căsătorească cu logodnica lui, Marie Chevallier.

Marie este o fată simplă, ea fiind, în trecut, casieriță la un supermarket din Franța. Cei doi s-au cunoscut în colegiu și de atunci au început o relație. Mai exact, acum cinci ani.

Palatul a anunțat acest eveniment oficial, specificând că Prințesa Stephanie este foarte fericită pentru ceea ce se întâmplă. Anunțul oficial nu a vorbit, însă, și despre o dată a nunții.

Majestatea sa, Prințesa Stephanie, este fericită să anunțe că fiul său, Louis Ducruet, s-a logodit cu domnișoara Marie Chevallier', spunea mesajul.
Louis este cel mai mare copil al Stephaniei împreună cu soțul ei, Daniel Ducruet. Mama Prințesei Stephanie a fost actrița Grace Kelly, actriță de origine americană, care în anul 1956, s-a căsătorit cu Prințul Rainier III. Grace și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, în 1982. Stephanie era, de asemenea, în mașină, alături de mama sa, reușind, din fericire, să scape cu viață din accident. Se pare că plăcuțele de frână ale mașinii nu au mai funcționat, acesta fiind motivul pentru care este neclar dacă a fost o simplă întâmplare nefericită sau cineva a dorit să o ucidă pe Grace Kelly.


Louis Ducruet, în vârstă de 25 de ani, mai are două surori mai mici: Pauline Ducruet, în vârstă de 23 de ani și Camille Gottlieb, în vârstă de 19ani.

Louis, deși nu are un titlu și este al 12-lea în linie la succesiunea tronului, este primul copil al Prințesei Stephanie care se căsătorește.
Cei doi îndrăgostiți au învățat la Western Carolina University din Cullowhee, Carolina de Nord. În prezent, Marie este organizator de evenimente la Hotel Hermitage Monte-Carlo, în timp ce Louis lucrează pentru clubul de fotbal AS Monaco.

În timpul facultății, fata era o studentă destul de ocupată. În timpul liber, ea oferea meditații pentru limba franceză și a fost un membru activ al uniunii studenților, la Skema.

Marie este și ea pasionată de fotbal, la fel ca viitorul ei soț, urmărind meciurile echipei AS Monaco din timpul UEFA Champions League.
Louis a început să lucreze pentru AS Monaco în urmă cu doi ani, începând cu un internship.

Cei doi au o relație de cinci ani, timp în care și-au făcut iubirea publică prin diverse imagini, însoțite de texte de dragoste, postate pe conturile lor de Instagram.

Amândoi au postat poze cu inelul de logodnă, dorind să împărtășească fericirea cu urmaritrii lor de pe rețeaua de socializare.
Louis a decis să își ceară iubita în căsătorie pe o plajă din Vietnam, a resortului Four Seasons. Marie purta o rochie verde când a fost cerută, răspunzând, fără ezitare, afirmativ.

Cum spuneam, cei doi au împărtășit acest moment romantic și pe Instagram. Fotografia postată de Louis, a fost însoțită de textul Permiteți-mi să o prezint pe viitoarea doamnă Ducruet. A zis da, iar acum suntem logodiți'. Marie nu a fost mai prejos, încărcând și ea o fotografie cu descrierea sunt fericită să anunț că i-am spus DA iubirii vieții mele. Te iubesc enorm de mult'.

Aceștia nu și-au ascuns relația vreo clipă, mergând la evenimente împreună încă din 2013. Marie iubește să călătorească, postând pe internet toate locurile în care reușește să ajungă, atât în Europa, cât și în Statele Unite. Pozele ei surprind vizite în locuri precum Strasbourg, Barcelona, San Antonio, Dallas și Hollywood.

Mekong Delta 🇻🇳w/ ❤ @louisducruet #vietnam #love #holidays #mekong #delta

A post shared by Marie Chevallier (@mariehoachevallier) on

Can’t wait to be on holidays again 🙏🏼 TB to the good times #LA #HOLIDAYS

A post shared by Marie Chevallier (@mariehoachevallier) on

A recunoscut faptul că i-a plăcut foarte tare timpul petrecut în America, pe timpul studiilor. Recent, a postat inclusiv o poză de la absolvire, împreună cu logodnicul său, Louis.

Citește și:
Cine este Stephanie de Monaco. Imagini de colectie cu Printesa de Monaco

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people