Naomi Hedman, logodnica lui Florin Risei, în lacrimi la tv. Ce a pățit modelul

Care a fost motivul pentru care logodnica lui Florin Ristei a clacat.

Naomi Hedman, logodnica lui Florin Risei, în lacrimi la tv. Ce a pățit modelul

Naomi Hedman i-a cucerit prin curajul ei pe jurații Splash! Vedete la apă, așa cum i-a cucerit cu talentul ei muzical pe jurații de la X Factor România în urmă cu doi ani. Pe de altă parte, la antrenamente, artista a avut un moment în care a clacat și a izbucnit în lacrimi.

Naomi Hedman a făcut cursuri de înot pe când avea patru ani, însă a fost o perioadă în care nu reușea să se scufunde cu ușurință sub apă. Anii au trecut, iar logodnica lui Florin Ristei a învățat să facă și acest lucru, însă, la filmările celui mai răcoritor show al verii s-a confruntat cu una dintre fricile sale: teama de înălțime. Nu doar antrenorii au încurajat-o, ci și colegii de echipă – Natalia Mateuț a susținut-o exact așa cum procedează și cu prietenele sale.

„Uită-te la mine! Ești foarte frumoasă, ești înaltă, ești minunată, ești Naomi! (…) Ar fi imposibil pentru tine să nu poți să sari de la 3 metri”, i-a spus prezentatoarea de la Antena Stars.

Naomi a dezvăluit în interviul oferit pe marginea Bazinului Olimpic de la Bacău că:

„Cred că am învățat să înot când aveam 4 ani. Mergeam la cursuri de înot în fiecare săptămână. (…). Mama a făcut tot posibilul ca noi să învățăm să înotăm. Au încercat să mă învețe să mă scufund, dar nu am reușit când eram mai mică”.

Întrebată de Monica Bîrlădeanu dacă logodnicul său a pus presiune pe ea înainte să ajungă la filmările „Splash!Vedete la apă”, Naomi Hedman a răspuns râzând:

„La început, mi-a spus: ‘Când mergi acolo, sari de la 10 metri! Dacă nu sari de la 10 metri, să nu mai vii acasă!’ Când am venit, m-am gândit: ‘Ok, 10 metri!’ După, m-am dus la 10 metri în prima zi și eram… speriată și mi-era foarte frică!”

Dacă artista a executat un salt de pe ultima platformă și dacă notele primite de la jurați au fost mari, vei afla în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Splash! Vedete la apă”, difuzată astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și:
Cum reacționează Delia la criticile din online?

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people