MTV Movie & TV Awards 2022 – cele mai hot ținute de pe covorul roșu (GALERIE FOTO)

Vedetele au fost prezente în număr mare la decernarea MTV Movie & TV Awards 2022.

Cei mai în vogă artiști au fost prezenți pe covorul roșu la decernarea MTV Movie & TV Awards 2022, un motiv în plus pentru a le admira ținutele pe care le-au ales pentru acest eveniment. Vanessa Hudgens a fost gazda evenimentului din acest an, care s-a desfășurat la Barker Hangar din Los Angeles.

În ceea ce îi privește pe câștigătorii MTV Movie & TV Awards 2022, îți spunem că pelicula Spider-Man: No Way Home a fost desemnată filmul anului, iar Euphoria a câștigat premiul pentru cel mai bun serial. Printre câștigători se mai află Tom Holland (cea mai bună interpretare într-un film), Zendaya (cea mai bună interpretare într-un serial), Scarlett Johansson (cel mai bun erou pentru rolul din Black Widow) și Ryan Reynolds (cea mai bună interpretare dintr-un film de comedie pentru rolul din Free Guy).

Jennifer Lopez, discurs surprinzător la MTV Movie & TV Awards 2022

Jennifer Lopez a primit The Generation Award și a surprins pe toată lumea cu discursul pe care l-a ținut în momentul acceptării premiului.

„Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au oferit această viață. Vreau să mulțumesc oamenilor care mi-au oferit bucurie, dar și celor care mi-au frânt inima. Celor care au fost sinceri cu mine și celor care m-au mințit. Vreau să mulțumesc pentru dragostea adevărată și vreau să mulțumesc pentru felul în care m-am mințit pe mine însămi, pentru că așa am știut că trebuie să evoluez”, și-a început ea discursul.

Vedeta în vârstă de 52 de ani și-a continuat discursul mulțumind cu ochii în lacrimi celor doi copii ai săi, Max și Emme, în vârstă de 14 ani, pentru că „m-au învățat să iubesc”.

„Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au spus în față – sau când nu eram acolo – că nu sunt în stare să fac asta. Chiar nu cred că aș fi putut ajunge aici fără voi. Și știu că nu aș fi reușit fără fanii care mi-au vizionat filmele”, a mai adăugat vedeta.

Citește și:
amfAR Cannes Gala 2022: Cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu

Foto: PR, Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people