Motivul pentru care Meghan Markle a plâns la evenimentul organizat în onoarea Commonwealth

Meghan Markle a vărsat o lacrimă în timpul unui moment emoționant, din cadrul evenimentului organizat în cinstea Commonwealth (Comunitatea Națiunilor).

Motivul pentru care Meghan Markle a plâns la evenimentul organizat în onoarea Commonwealth

Prințul William și Prințul Harry, alături de Kate Middleton și Meghan Markle, au participat la evenimentul organizat în onoarea Commonwealth (Comunității Națiunilor), organizația interguvernamentală a 53 de state membre independente, care au făcut parte de-a lungul timpului din Imperiul Britanic. Scopul evenimentului a fost acela de „a celebra diversitatea vastă, uniunea puternică și valorile care definesc Commonwealth”.

Meghan Markle s-a emoționat când Alfie Boe a interpretat o versiune a cappella a melodiei „Run” de la Snow Patrol și a fost surprinsă vărsând o lacrimă. Momentul a putut fi observat live, transmisiunea fiind asigurată de BBC. În cadrul aceluiași eveniment, Meghan și Kate au făcut un gest care a spulberat zvonurile conform cărora ar fi într-un conflict, sărutându-se prietenesc pe obraz.

Meghan Markle își va întâmpina primul copil alături de Prințul Harry în doar câteva săptămâni, iar fanii de abia așteaptă să afle cât mai multe detalii despre el. Știm deja, dintr-o declarație recentă a Ducesei de Sussex, că indiferent de sex, aceasta își va crește copilul să fie feminist, să susțină egalitatea dintre bărbați și femei.

Citește și:
Modul în care Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez este mai romantic decât ne-am imaginat

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people