Motivul pentru care Blake Lively tine o fotografie cu Gisele Bundchen in frigider

Da, ai citit bine, Blake Lively tine o fotografie cu Gisele Bundchen in frigider, iar motivul este unul amuzant si, de ce nu, ingenios.

Motivul pentru care Blake Lively tine o fotografie cu Gisele Bundchen in frigider

Blake Lively a fost intotdeauna apreciata pentru conditia sa fizica, aratand de fiecare data incredibil. Pe langa stilul ei foarte apreciat, aceasta are o silueta pe care multe femei o invidiaza. Secretul ei? Blake Lively tine o fotografie cu Gisele Bundchen in frigider.

Stim ca este amuzant, dar pare sa functioneze in cazul ei.Am o imagine cu Gisele Bunchen intr-un costum de baie minuscul in frigiderul meu”, a declarat aceasta in cadrul unui interviu inainte de premiera noului ei film, „All I See is You”. „Sta in calea mea spre inghetata”, a adaugat aceasta.

Blake a explicat in cadrul interviului si cum s-a pregatit pentru acest rol din noul sau film. In „All I See is You”, actrita joaca rolul unei femei nevazatoare care isi recapata acest simt. Pentru a invata sa mearga cu un baston pentru oameni nevazatori, Blake a apelat la ajutorul unui prieten, Ryan Knighton. Acesta a inceput sa isi piarda vederea la 18 ani.

Blake a purtat lentile speciale si nu putea vedea nimic. Desi prietenul ei a invatat-o cum sa mearga pe strada cu acel baston, acesta a uitat ca vor exista si trepte, lucru care a dus la o situatie amuzanta pentru actrita. „Ryan m-a ajutat sa invat sa merg cu un baston si imi amintesc ca eram in Thailanda (la filmari) si eram ‘O doamne, nu am facut niciodata scarile’. A trebuit sa il sun din Thailanda ‘Cum cobor scarile cu un baston?'”.

Citeste si:
Blake Lively, o schimbare de look si o atitudine corespunzatoare

Abia asteptam sa vedem noul film al lui Blake Lively, insa pana atunci poate ar trebui sa aplicam ideea ei in locul dietelor. Poate va functiona.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people