Modul inedit în care Theo Rose și Anghel Damian au anunțat sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, urmează să devină părinți în câteva luni.

Modul inedit în care Theo Rose și Anghel Damian au anunțat sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de aproximativ 5 luni, iar împreună așteaptă să devină părinți pentru prima dată. Artista a confirmat că este însărcinată în urmă cu câteva săptămâni, fiind extrem de emoționată pentru ce va urma.

Theo Rose trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Vedeta se bucură de un succes răsunător, o familie frumoasă, iar acum se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, au dezvăluit public și sexul bebelușului pe care îl așteaptă prin intermediul unui video postat pe rețelele de socializare.

Înconjurați de prieteni apropiați, cei doi au organizat o petrecere în cadrul căreia a existat și un moment special, menit a dezvălui dacă bebelușul pe care îl așteaptă este fetiță sau băiat.

„De data asta aflați de la noi. Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, a scris Theo Rose în descrierea clipului care a dezvăluit faptul că cei doi vor avea un băiețel.

Theo Rose, dezvăluiri despre sarcină

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, artista a vorbit despre cum se simte în această perioadă și cum crede că i se va schimba viața odată cu venirea pe lume a copilului. Theo Rose a precizat că este foarte fericită pentru ce i se întâmplă, iar rolul de mamă va fi ceva complet special.

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și de asta este anxietatea mea”, a declarat Theo Rose.

De asemenea, Theo Rose este convinsă de faptul că, odată cu venirea pe lume a bebelușului, se va simti împlinită cu totul și va scăpa de stările de anxietate. Astfel, vedeta va fi mult mai preocupată de creșterea copilului și de rolul său de mamă, motiv pentru care energia și atenția vor fi îndreptate în alte scopuri.

„Mă gândeam prea mult la mine și mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Dar nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Îți trece. Nu mai ai timp să fii anxios. Îți trece. Trebuie să ai grijă de el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Eu abia aștept chestia asta”, a completat Theo Rose.

Citește și:
Eugenia Șerban, declarații sincere despre intervențiile estetice la care a apelat și cum se menține în formă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people