Miley Cyrus și Cody Simpson vor lansa o piesă împreună

Relația dintre Miley Cyrus și Cody Simpson este tot mai serioasă și putem spune că a trecut la nivelul următor deoarece ei urmează să își lanseze o piesă.

Miley Cyrus și Cody Simpson vor lansa o piesă împreună

Nu mai este un secret faptul că Miley Cyrus și Cody Simpson au o chimie extraordinară și se înțeleg foarte bine. Acum, relația lor va trece la un nou nivel și spunem asta deoarece în curând vor lansa o piesă. 

În urmă cu puțin timp, Cody a făcut dezvăluiri despre noul album pe care îl va lansa. În același timp, el a vorbit și despre o posibilă colaborare cu iubita lui, Miley Cyrus. „Cu siguranță. Avem deja în plan asta. Avem deja piesele și ne gândim care ni s-ar potrivi mai mult. Noul meu album va fi foarte bun. Va fi un album cu mai multe piese rock”, a declarat Cody la petrecerea Men of the Year.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

BILLY 🖤 PERRI

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Însă, ce ne-a atras atenția cu adevărat a fost că ei vor avea și o trupă, numită Bandit and Bardot. Mai multe surse au confirmat pentru E! News faptul că Miley a depus câteva documente pentru a solicita dreptul de autor pentru numele Bandit and Bardot. 

De asemenea, Cody a mai recunoscut și că în acest moment lucrează la un nou proiect, ceea ce ne-ar putea face să credem că în curând va fi lansată piesa cu Miley. „Acum lucrez la un proiect și ar trebui ca albumul să fie gata anul viitor”, a spus Cody.

Iar cum sărbătorile de iarnă se apropie tot mai repede, Miley deja a început să le sărbătorească alături de surorile ei, Noah și Brandi, dar și de restul membrilor familiei. Recent, Cody Simpson a lansat o carte de poezii, intitulată Prince Neptune. 

În luna octombrie, Miley și Cody au reușit să ne surprindă din nou deoarece ei și-au făcut tatuaje împreună. Cody a ales să își tatueze un craniu pe piept, iar Miley o inimă pe brațul stâng.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tat Queen / King 👸🏼🤴🏼@billyidol @perri.lister

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

La vremea respectivă, o sursă a declarat faptul că ei nu intenționează să aibă o relație atât de serioasă. „Ei vor doar să se distreze și sunt deschiși și sinceri unul cu celălalt în legătură cu asta. Miley și Cody vorbesc despre orice. Ei sunt foarte apropiați și se simt confortabili să își împărtășească lucruri din viața lor.”

Citește și:
Modul neașteptat în care și-a sărbătorit Miley Cyrus ziua de naștere

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people