Mihai Morar, declarații emoționante după ce fiica lui cea mică, Roua, a fost operată de urgență: „De la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros”

Mihai Morar face destăinuiri tulburătoare în noul episod al podcast-ului său, „Fain & Simplu”.

Mihai Morar, declarații emoționante după ce fiica lui cea mică, Roua, a fost operată de urgență: "De la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros"

Mihai Morar a trecut prin clipe cumplite la finalul anului 2022 după ce fiica lui cea mică, Roua, a fost supusă unei operații de urgențe. Mezina familiei, la doar 3 ani, a avut nevoie urgentă de o operație pentru a-i drena lichidul acumulat în plămâni, din cauza unei pneumonii care a evoluat prost.

Mihai Morar a povestit în noul episod al podcast-ului său, „Fain & Simplu”, momentele îngrozitoare prin care a trecut.

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât.

La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni. Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta.”, povestește Mihai Morar.

După telefonul primit, Mihai Morar, care ajunsese cu doar câteva ore la Oradea, s-a urcat în mașină și s-a întors la București. Din acel moment, au urmat mai bine de două săptămâni de emoții, temeri, frici, neputință, până când micuța a fost în afara pericolului. Din fericire, medicii au reușit să o salveze cu succes în urma intervenției chirurgicale.

„N-ar trebui să mai calculăm timpul în ore, în zile și nici măcar în ani. Ar trebui să-l calculăm în momentele în care ne-am făcut griji și în momentele în care ne facem griji degeaba, și, de cele mai multe ori, ne facem griji degeaba.”, conchide Mihai Morar.

Citește și:
Lisa Marie Presley și cele patru căsătorii eșuate: de la Michael Jackson, Nicolas Cage și scandalul cu Michael Lockwood

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people