Mihai Bendeac îl acuză de hărțuire pe Cătălin Măruță: „Mă duc la poliție, nu glumesc!”

Mihai Bendeac îl acuză de hărțuire pe Cătălin Măruță, într-un material video postat online. Totul ar fi plecat de la o invitație a lui Măruță pe care Bendeac a refuzat-o.

Mihai Bendeac îl acuză de hărțuire pe Cătălin Măruță: „Mă duc la poliție, nu glumesc!”

Mihai Bendeac îl acuză de hărțuire pe Cătălin Măruță, după ce vedeta ProTV a mai fost implicată recent în situații problematice generate, se pare, de comportamentul său față de cuplul format din Alex Velea și Antonia. Dacă cei din urmă îl acuzau pe Măruță de faptul că își împinge invitații la emisiune să facă declarații controversate despre ei, denigrându-i și punându-i într-o lumină proastă în repetate rânduri, de data aceasta situația este diferită, Bendeac susținând că este de-a dreptul hărțuit de prezentatorul TV.

Pe scurt, Bendeac îl acuză pe Măruță că insistențele sale cu privire la participarea lui la podcastul găzduit de vedeta TV au depășit pragul hărțuirii. „M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu… Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a relatat Bendeac.

Dacă în controversa precedentă, avându-i în centru pe Alex Velea și Antonia, situația s-a calmat temporar – Măruță a încercat o variantă de a-și cere public scuze, pe contul său de Facebook („În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.”), scuze care nu au fost acceptate de cei doi, de data aceasta Bendeac îl acuză pe Măruță de hărțuire și chiar amenință cu o plângere la poliție. „Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag ***!”

Citește și:
Cum arată astăzi băiețelul adoptat de Horia Brenciu. Toma are 7 ani și este adorabil

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people