Michelle Obama vorbeste despre tinutele purtate de Barack Obama la Casa Alba

Michelle Obama vorbeste despre tinutele purtate de Barack Obama la Casa Alba, dezvaluind un mic detaliu despre costumul purtat de fostul presedinte al SUA.

Michelle Obama vorbeste despre tinutele purtate de Barack Obama la Casa Alba

Michelle Obama vorbeste despre tinutele purtate de Barack Obama la evenimentele de la Casa Alba, marturisind ca acesta a purtat timp de 8 ani acelasi smoking, insa nimeni nu a observat acest lucru, deoarece intotdeauna erau comentate doar tinutele Primei Doamne.

Fosta Prima Doamna, care a fost mereu apreciata pentru tinutele alese, atat la evenimente, cat si acum, in vacanta, a vorbit la conferinta Apple despre hainele purtate de ea si de fostul presedinte al Statelor Unite, marturisind ca toata lumea fotografiaza ce poarta, insa nimeni nu a comentat despre faptul ca Barack a avut acelasi smoking si aceeasi pereche de pantofi la fiecare eveniment important de la Casa Alba.

Michelle a declarat ca sotului ei nu ii era rusine sa poarte din nou aceeasi tinuta, ci dimpotriva, era oarecum fericit: „Era chiar mandru, spunea ‘Mmm! Sunt gata. Sunt gata in 10 minute, cat timp ti-a luat tie?'”.

Citeste si:
Top 20 cele mai stylish tinute purtate de Michelle Obama

In cadrul conferintei, aceasta a spus si povestea din spatele adorabilei fotografii din 2015, in care Michelle ii aranjeaza papionul lui Barack Obama: „Stateam acolo, asteptam masinile sa soseasca si m-am plictisit, asa ca m-am gandit ‘Lasati-ma sa ma asigur ca totul meu arata bine'”.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people