Michelle Obama a dezvăluit ce a primit de la soții Trump de ziua Inaugurării în 2017

Dar ce se afla de fapt în cutia misterioasă?

Michelle Obama a dezvăluit ce a primit de la soții Trump de ziua Inaugurării în 2017

La sosirea soților Trump în ziua Inaugurării, după un sărut pe obraz între Melania și Michelle, actuala Prima Doamnă, i-a înmânat lui Michelle o cutie bleu deschis. Misterioasa cutie era împachetată în stilul bine cunoscut al iconicului brand de bijuterii Tiffany & Co. Ce se afla însă în cutie s-a întrebat toată lumea.

Michelle Obama a acordat primul său interviu după Casa Albă în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres și a mărturisit în sfârșit ce a primit de la soții Trump în ziua inaugurării de acum un an.

Fosta Prima Doamnă a dezvăluit că a primit o ramă din partea soților Trump.

Era o ramă frumoasă', a spus Michelle.

Pai există un anumit protocol', a adăugat Michelle explicând ce s-a întâmplat în acel moment. Adică, este o vizită de stat, și ți se spune ce anume trebuie să faci, unde trebuie să stai, că ei vor sta acolo. Dar nu înainte să primesti acest cadou, și eu am zis bine… dar ce se presupune că trebuie să fac cu acest cadou?'

În acel moment toată lumea a dispărut și nu era nimeni acolo să ia cutia. Și eu mă gândeam oare facem poză cu…? Și în acel moment soțul meu a salvat ziua – vezi tu el a luat cutia și a dus-o inautru'. Dar toți ceilalți dispăruseră. Nu erau angajații, absolut nimeni. Și eu mă tot gândeam ce să fac cu acea cutie?' a marturisit Michelle.

După un scurtă căutare pe site-ul Tiffany & Co am aflat că ramele lor costă între 2500 ron și 3500 de ron, aceste rame având cam aceeași dimensiune și formă că cea pe care au primit-o soții Obama.

Citește și:
Melania Trump a raspuns acuzatiilor pe care le-a primit cu privire la casnicia sa nefericita

Text: Andreea Pacioras
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people