Metoda fashion a Melaniei Trump pentru plantat copaci

Melania Trump este, cu siguranță, o persoană care nu și-a petrecut prea mult timp în grădină, plantând copaci, flori sau legume, având în vedere ultimul incident.

Metoda fashion a Melaniei Trump pentru plantat copaci

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a plantat un copac în grădina Casei Albe la începutul săptămânii, purtând o pereche de pantofi cu toc înalt, în valoare de 700 de dolari, care, inevitabil, au ajuns scufundați în pământ. Melania a plantat copacul prezidențial în aceeași ținută pe care a purtat-o, mai devreme în acea zi, la întâlnirea cu Președintele și Prima Doamnă a Kenyei.

Este cunoscut faptul că Melania deține câteva perechi de sneakers și alte modele de încălțăminte mult mai potrivite pentru această activitate în grădină, iar oamenii nu înțeleg de ce nu a ales o ținută adecvată ocaziei.

Vestimentația Primei Doamne este perfectă pentru participarea la o recepție alături de președinți străini, dar în niciun caz pentru grădinărit. Împreună cu Președintele Donald Trump, Melania i-a întâmpinat pe Președintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, și soția lui, Margaret, mai devreme în acea zi, iar Melania a purtat aceeași ținută, formată dintr-o fustă cu imprimeu floral semntă Valentino și un top roz pal, fără mâneci, asortat pantofilor Louboutin.

Prima Doamnă a fost însoțită la plantarea copacului de doi descendenți ai președinților Eisenhower și Monroe, adică Mary Jean Eisenhower, nepoata lui Dweight D. Eisenhower, și Richard Emory Gatchell Jr., un nepot de al cincilea grad al lui James Monroe. Împreună, au plantat un pui din stejarul lui Eisenhower, care este amplasat în aripa de est a Casei Albe.

Mai târziu, Melania a postat câteva fotografii pe pagina de Twitter FLOTUS, spunând că s-a simțit onorată să planteze copacul și mulțumind Societății Istorice a Casei Albe pentru organizarea evenimentului. Oamenii au fost foarte critici cu privire la alegerea Melaniei de a nu-și achimba vestimentația, fiind atât indignați, cât și amuzați de incident. „Nu ai grădinărit o zi în viața ta, altfel ai fi știut că nimeni nu poartă tocuri când planteză un copac'. Altcineva a continuat spunând „Nu există nici măcar un singur lucru autentic în ceea ce te privește'.

Melania a mai fost suprinsă purtând o cămașă Balmain în valorea de 1.362 de dolari, ochelari de soare supradimensionați și mănuși roșii, în timp ce planta legume în grădina Casei Albe, alături de elevii din DC, în septembrie 2017.

Citește și:
Melania Trump a purtat o jachetă Zara și este oficial cel mai prost îmbrăcată persoană din lume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people