Mesajul transmis de Florin Ristei partenerei sale, Naomi Hedman, de ziua ei de naștere

Mesajul transmis de Florin Ristei iubitei sale, Naomi Hedman, cu ocazia zilei ei de naștere, este o declarație foarte publică de iubire care te va emoționa.

Mesajul transmis de Florin Ristei partenerei sale, Naomi Hedman, de ziua ei de naștere

Mesajul transmis de Florin Ristei partenerei sale, Naomi Hedman, cu ocazia zilei de naștere a acesteia este cu siguranță unul dintre cele mai emoționante făcute publice recent de vreo celebritate autohtonă. Cei doi au o relație de puțin timp, și nici unul dintre ei nu a făcut un secret din afecțiunea pe care și-o poartă reciproc.

Naomi Hedman, fostă concurentă la emisiunea X Factor, realizată și difuzată de postul de televiziune Antena 1, a împlinit vârsta de 28 de ani. Florin Ristei este jurat al aceleiași producții, alături de Delia, Loredana și Ștefan Bănică Jr.

Mesajul transmis de Florin Ristei a venit și în contextul în care presa a speculat în ultimele săptămâni asupra unei presupuse logodne între cei doi, după ce Naomi Hedman a apărut într-o fotografie purtând un inel care seamănă cu unul tradițional de logodnă. Ristei a negat, însă, că ar fi cerut-o în căsătorie pe partenera sa, povestind despre asta în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. „Nu! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat.”

Mesajul transmis de Florin Ristei public cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale a confirmat, însă, faptul că cei doi au o relație foarte solidă și serioasă. „La mulți ani unuia dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată! Te iubesc!”, a fost urarea lui Ristei pentru Naomi Hedman.

Naomi Hedman a devenit cunoscută mai întâi în Marea Britanie, înainte de a deveni celebră în România. Aceasta a participat la reality show-ul Ex on the beach, în cel de-al patrulea sezon al show-ului, în 2016.

Citește și:
Cristina Ich face mărturisiri emoționante despre familia ei și momentele dificile din copilărie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people