Mesajul transmis de Cristina Cioran după ce a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

Actrița Cristina Cioran a născut prematur o fetiță.

Mesajul transmis de Cristina Cioran după ce a născut prematur: "Rugați-vă pentru mine și pentru ea"

Actrița Cristina Cioran, în vârsta de 43 de ani, a născut înainte de termen. Vedeta a făcut anunțul chiar de pe patul de spital, povestind fanilor că este foarte îngrijorată pentru viața fiicei ei, care s-a născut prematur, la doar 7 luni.

Cristina Cioran a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, îi ruga pe fani și toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este mesajul transmis de actriță după ce fiica ei a venit pe lume cu 2 luni mai devreme decât trebuia.

Ulterior, Cristina Cioran a mai transmis un mesaj pe Instagram, mult mai pozitiv decât precedentul: „Hai că mi-am mai revenit, vreau să vă spun. Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică ceea ce este super, abia aștept să o văd, nu mă așteptam la tot ceea ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea este foarte neașteptat. Mulțumesc mult pentru susținere! Vă pup!”.

Cu doar două săptămâni în urmă Cristina Ciora le-a povestit fanilor că se confruntă cu unele probleme grave de sănătate, după ce, la un control medical doctorii au observat că actriței i-a apărut un fibrom uterin. „Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece!”, a dezvăluit atunci vedeta.

Invitată recent în emisiunea Xtra Night Show, Cristina Cioran a vorbit și despre alte probleme de sănătate cu care se confruntă. „Ne doream foarte mult, dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar dacă stau o oră-două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic.

Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a declarat Cristina Cioran.

Actrița a mai vorbit și despre nunta cu partenerul ei de cuplu. „S-a pus problema de căsătorie încă din prima săptămână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran și iubitul său, Alex, formează un cuplu de aproximativ opt luni. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce Cristina Cioran s-a despărțit de Traian Văduva, chiar înainte de nuntă, după 10 ani de relație.

Despre relația cu actualul ei partener și tatăl copilului ei, Cristina Cioran a vorbit într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă. „Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început.

Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită. Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. Când ne-am cunoscut, amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat”.

Citește și:
Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, vorbește despre relația sa cu Andreea Marin

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people