Mesajul lui Smiley de ziua lui de naștere e o pledoarie emoționantă pentru bucuria de trăi, pur și simplu

Mesajul lui Smiley transmis fanilor în ziua în care artistul a împlinit 38 de ani este o pledoarie pentru a ne face timp să ne bucurăm de fiecare mică victorie a vieții.

Mesajul lui Smiley de ziua lui de naștere e o pledoarie emoționantă pentru bucuria de trăi, pur și simplu

Mesajul lui Smiley de ziua lui de naștere e unul emoționant, al unui adult care a ajuns într-un punct al vieții sale în care conștientizează că are foarte multe motive de recunoștință. „Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheița muzicii vieții mele: Am 38 de ani și iubesc muzica și poveștile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam că până la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipă… Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că dacă mâine aș redeveni copilul de ieri viața mea ar arăta tot așa…”

Cântărețul enumeră multe dintre motivele pentru care se simte împlinit astăzi: în special relația cu partenera sa, Gina Pistol, nașterea fiicei sale, Josephine Ana Maria, care a avut loc în luna martie, dar și dragostea față de familia lui. Mesajul lui Smiley, postat pe contul său de Instagram alături de o fotografie care îl înfățișează alături de prezentatoarea TV, privind un carusel de jucărie, probabil al fiicei sale, continuă: „Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi asculta muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley…”.

Mesajul lui Smiley se încheie cu mulțumirile pe care artistul le transmite celor care fac parte din viața lui. „Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față… E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucurăm de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!”

Citește și:
Romanița Iovan arată fabulos pe plajă la 56 de ani, iar aceste imagini sunt dovada

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people