Mesajele speciale primite de Prințul William cu ocazia zilei sale de naștere

Prințul William a împlinit 39 de ani și a primit cu această ocazie din partea familiei o serie de mesaje emoționante și speciale.

Mesajele speciale primite de Prințul William cu ocazia zilei sale de naștere

Pe data de 21 iunie, Prințul William a împlinit 39 de ani. Ducele de Cambridge și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soția sa, Kate Middleton, și cei trei copii pe care îi au împreună: Prințul George, în vârstă de 7 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, și Prințul Louis, de 3 ani. 

După cum știm deja, aniversările sunt o ocazie foarte bună pentru ca membrii familiei regale să împărtășească imagini inedite din viața lor personală, dincolo de îndatoririle regale, spre încântarea admiratorilor.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul aniversării Prințului William. Prințul Charles a împărtășit două fotografii speciale pe contul de Instagram al Casei de Clarence. Prima imagine, cea alb-negru, este una din copilăria Prințului William. În a doua fotografie, îi vedem pe Prințul William, Prințul Charles și soția lui, Camilla Bowles, în timp ce sunt la deschiderea Jocurilor Invictus în anul 2014. „Îi urăm astăzi la mulți ani Ducelui de Cambridge”, a fost mesajul care a însoțit cele două imagini.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse)

De asemenea, pe contul de Twitter al Familiei Regale, Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj special pentru Prințul William, însoțit de câteva imagini cu el, inclusiv una în care Ducele de Cambridge și soția lui, Kate Middleton, stau la balconul Palatului Buckingham, alături de fiul lor, Prințul Louis. Printre aceste fotografii se regăsește și una în care Prințul William poartă uniformă militară.

Prințul William le-a mulțumit persoanelor care i-au transmis urări cu ocazia zilei de naștere. „Vă mulțumesc tuturor pentru urările călduroare și mesajele frumoase”, a scris Prințul William pe Instagram.

Recent, Prințul William a fost surprins în ipostaze adorabile alături de Prințul George și Prințesa Charlotte la startul semi-maratonului organizat la reședința Reginei de la Sandringham. Ducele de Cambridge s-a distrat alături de cei doi copii mai mari ai săi, Prințul George și Prințesa Charlotte. Cei trei au urcat pe scenă și au marcat debutul evenimentului. De la eveniment au lipsit Kate Middleton și fiul cel mic al cuplului regal, Prințul Louis.

Anul trecut, pentru a celebra ziua de naștere a Prințului William, dar și Ziua Tatălui, Kate Middleton a dezvăluit câteva imagini inedite realizate chiar de ea la Anmer Hall. În fotografiile făcute publice atunci, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se joacă împreună cu tatăl lor.

Citește și:
Ce măsuri inedite vrea să ia Prințul Charles când va deveni regele Marii Britanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people