Membrii familiei regale britanice s-au reunit cu ocazia comemorării a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial

Membrii familiei regale britanice s-au reunit pentru a participa la evenimentele care au avut loc weekend-ul trecut, în onoarea comemorării a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial.

Membrii familiei regale britanice s-au reunit cu ocazia comemorării a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial

Meghan Markle a participat pentru prima dată în calitate de membră a familiei regale la evenimentele organizate cu ocazia zilei comemorării a 100 de ani de la semnarea armistițiului de încheiere a Războiului.

Ducesa de Sussex a stat la un balcon diferit de cel al lui Kate Middleton, care a fost însoțită de Regina Elisabeta a II-a și de Camilla Parker Bowles, datorită rangului diferit pe care cele două ducese îl dețin. Ceremonia a adus un omagiu milioanelor de oameni care și-au pierdut viața în timpului Primului Război Mondial.

Mai târziu în aceeași zi, Meghan, Kate, Prințul Harry și Prințul William s-au reunit după ceremonia din Londra, iar fanii au fost entuziasmați să-i vadă pe cei patru din nou împreună. Cele două cupluri au avut un impact imens pe Twitter, unde fanii au postat fotografii cu ocazia reuniunii, care a onorat un eveniment atât de important.

https://twitter.com/_duchess_sussex/status/1061713950696448000?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1061713950696448000&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa24994796%2Fmeghan-markle-kate-middleton-fab-four-remembrance-day%2F

Harry și Meghan s-au întors recent din primul lor turneu regal, în cadrul căruia au vizitat Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga.

Citește și:
Meghan Markle, surprinsă de obiceiul „secret' al Prințului Harry

Foto: Instagram, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people