Melania Trump și ținuta controversată pe care a purtat-o în ziua votului

Melania Trump se află în centrul atenției și nu numai datorită faptului că în curând vom afla dacă soțul ei, Donald Trump, a câștigat sau nu alegerile din America.

Melania Trump și ținuta controversată pe care a purtat-o în ziua votului

Toată lumea este în această perioadă cu ochii pe alegerile care au loc în Statele Unite ale Americii, alegeri care desemnează cine va fi următorul președinte american.

Melania Trump, actuala Primă Doamnă a Americii, și-a exprimat votul la un centru de votare din apropierea Mar-a-Lago și, bineînțeles, presa americană a fost acolo pentru a surprinde momentul.

Melania Trump a atras atenția tuturor și prin ținuta pe care a ales-o pentru ziua votului, căci ne-a obișnuit cu alegerile ei vestimentare extravagante și costisitoare.

Prima Doamnă a votat la un centru din Palm Beach, Florida, în apropiere de Mar-a-Lago și a fost întrebată de reporterii prezenți acolo de ce nu a votat împreună cu soțul ei, Donald Trump, care a votat săptămâna trecută. Melania a evitat răspunsul preferând să spună doar că „Este ziua alegerilor așa că am vrut să vin azi aici și să votez pentru alegeri”.

Melania a purtat o rochie cu imprimeu Gucci, al cărei preț este de peste 6000 de dolari, accesorizând-o cu o geantă Hermès Kelly și pantofi Christian Louboutin – o ținută estimată în total la peste 20.000. de dolari. Un lucru esențial a lipsit însă: masca de protecție!

Potrivit Associated Press, Prima Doamnă a fost singura persoană care nu a purtat mască de protecție pe perioada cât a votat în centrul Morton and Barbara Mandel Recreation Center.

Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump, a precizat că aceasta a fost singura persoană prezentă în centrul respectiv la momentul votului, cu excepția persoanelor din anturajul ei, membri ai comisiei de votare și persoane care făceau sondaje de opinie, și toți aceștia au fost în prealabil testați în vederea depistării noului coronavirus. „Nimeni nu a fost alături de Melania Trump când a votat datorită distanțării sociale și a regulilor care se aplică în centrele de vot”, a mai precizat aceasta.

Așa cum probabil știi, la începutul lunii octombrie, Donald și Melania Trump au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, Melania dezvăluind ulterior că și fiul lor, Barron, a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Citește și:
Kate Middleton și copiii ei nu s-ar fi infectat cu noul coronavirus în aprilie, anunță Palatul Kensington

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people