Melania Trump a ales o ținută neobișnuită pentru un eveniment dedicat Zilei Recunoștinței, iar reacția publicului a fost pe măsură

Melania Trump ne uimește din nou cu ținuta ei, paltonul purtat de aceasta stârnind amuzamentul tuturor pe Twitter.

Melania Trump a ales o ținută neobișnuită pentru un eveniment dedicat Zilei Recunoștinței, iar reacția publicului a fost pe măsură

La Casa Albă a fost organizat evenimentul Turkey Pardon, unde au fost aduși, ca în fiecare an, mai mulți curcani. Acesta este cel de-al doilea astfel de eveniment la care participă Melania, însă ținuta aleasă anul acesta a stârnit amuzamentul tuturor pe Twitter.

Melania Trump a purtat un palton maro, decorat cu un print geometric. Nimic nu este greșit la această ținută, însă unele persoane de pe Twitter au observat că ea seamănă puțin cu oaspeții de seamă ai evenimentului, Peas și Carrots (cei doi curcani).

Atunci când acest palton este închis, cercurile roșii și dreptunghiurile lungi amintesc de ciocul unui curcan, iar asemănarea este și mai evidentă din cauza culorii maro. Comentariile de pe Twitter te vor amuza și pe tine: „Melania se află la acest eveniment și pare că așteaptă să fie și ea strigată”, a scris @FeministaJones. O altă persoană a scris la fel de amuzant: „Privesc familia Trump la conferința de presă. Mi se pare doar mie că Melania încearcă să concureze cu Peas și Carrots prin ținuta pe care o poartă?”, a scris @cotey_mary.

Această ținută este însă mult mai potrivită față de alegerile pe care Prima Doamnă a Statelor Unite le-a făcut în ultimul an. În timpul vizitei în Africa ea a purtat numeroase look-uri bizare, care au stârnit comentarii negative.

Citește și:
Melania Trump s-a săturat ca lumea să îi critice alegerile vestimentare și se simte „hărțuită'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people