Melania și Donald Trump petrec din ce în ce mai puțin timp împreună

Melania și Donald Trump nu mai petrec aproape deloc timp împreună, însă ne surprinde cu adevărat acest lucru?

Melania și Donald Trump petrec din ce în ce mai puțin timp împreună

Nu trebui să știi să analizezi foarte bine comportamentul nonverbal ca să îți dai seama că relația dintre Melania și Donald Trump este una destul de rece.

De când a devenit Președintele Statelor Unite, Trump și soția sa au fost surprinși mai mult în momente stânjenitoare și inconfortabile (există cel puțin 3 imagini virale în care Melania refuză să îl țină de mână pe soțul ei). Acum, potrivt Washington Post, ei nici nu mai petrec atât de mult timp împreună, însă nimeni nu poate spune că este vorba cu adevărat de o separare.

Un prieten vechi al lui Donald Trump a declarat pentru The Washington Post că cei doi nu mai petrec aproape deloc timp împreună, iar alte surse au confirmat că agenda lor este plină, iar puținul timp liber pe care îl au preferă să îl petreacă separat. Se pare că în vacanțe sau în weekend președintele este la Mar-a-Lago alături de alți politicieni, în timp ce Melania stă cu fiul ei.

În plus, ei nici nu mânăncă împreună, Melania preferând să rămână mereu în Aripa de Est a Casei Albe.

Deși aceste zvonuri nu ni se par deloc surprinzătoare, purtătoarea de cuvânt a Melaniei, Stephanie Grisham, dezminte aceste afirmații. „Melania se concentrează să fie mamă. Se concentrează să fie o soție și este preocupată de rolul ei ca Prima Doamnă”. În plus, Donald Trump ar suna-o de fiecare dată când se află în călătorii, deoarece se bazează pe ea și sfaturile ei.

Stephanie Winston Wolkoff, o prietenă apropiată a Primei Doamne, a declarat pentru aceeași publicație că viața personală a Melaniei Trum o privește doar pe ea. „Ea este o persoană demnă, o persoană privată”, a spus aceasta adăugând că Donald și Melania pur și simplu nu sunt acel cuplu care se ține de mână.

Citește și:
Brigitte Macron despre Melania Trump: „Nu are voie să iasă din casă'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people