„Meghan se comportă fals” – fratele vitreg al lui Meghan Markle face declarații dure la adresa acesteia

Thomas Markle Jr., fratele vitreg al lui Meghan Markle, a acordat recent un interviu, însă declarațiile sale la adresa actriței au fost surprinzătoare.

"Meghan se comportă fals" - fratele vitreg al lui Meghan Markle face declarații dure la adresa acesteia

„Meghan a uitat de unde provine și se comportă fals în ceea ce privește familia ei”, susține fratele ei vitreg, Thomas Markle Jr., în vârstă de 51 de ani.

„Ea acum face spectacolul vieții ei”, a precizat bărbatul într-un interviu acordat Daily Mirror.

„Lui Meg îi place să fie văzută ca o persoană umanitară, caritabilă, însă nu este deloc așa în raport cu familia ei”, a mai declarat fratele ei vitreg.

„Cum a ajuns la Holywood, a devenit o persoană complet diferită”, mai declară Thomas al cărui tată a divorțat de mama lui Meghan, Doria Ragland, în 1988. „Este foarte clar că a uitat de unde provine și a uitat de familia ei. Poate că îi este rușine cu familia ei din America pentru că nu suntem producători sau productori executivi”.

„Este o cu totul altă față a ei care iese acum la suprafață și este urâtă. Am citit că Meg vrea să fie ca Diana. Diana a fost divinizată de toată lumea. Ea a fost iubită pentru motivele corecte. Este ceea ce își dorește Meg, însă eu nu cred că acest lucru se va întâmpla. Ea nu este autentică precum Diana”.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, se va căsători pe 19 mai cu Prințul Harry, însă nu toți membrii familiei ei au primit invitație la nuntă. Fratele ei vitreg se numără printre cei care nu se regăsesc pe lista invitaților, însă acesta susține că declarațiile lui nu trebuie considerate „amare” și „răzbunătoare”. „Sunt doar confuz. Este supărător ținând cont de cât de apropiați am fost la un moment dat”, a mai precizat acesta.

Citește și:
Tot ce trebuie să știi despre familia lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people