Meghan Markle și Prințul Harry se numără printre cele mai influente persoane de pe Internet

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în topul realizat de publicația Time, în care au inclus cele mai influente persoane de pe Internet.

Meghan Markle și Prințul Harry se numără printre cele mai influente persoane de pe Internet

Pentru prima dată în cei cinci ani de când publicația Time realizează topul celor mai influente 25 de persoane, au ajuns pe listă și Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi și-au deschis propriul cont de Instagram, în luna aprilie a acestui an, deși Meghan avea câteva conturi pe rețele sociale înainte de căsătoria cu Prințul Harry. Contul pe care Ducele și Ducesa de Sussex îl împart, este urmărit de nouă milioane de persoane, iar prin intermediul lui, aceștia fac anunțuri oficiale și postează imagini de la evenimentele importante la care participă.

În același clasament se regăsesc și celebrități precum Ariana Grande, BTS sau Lil Nas X. Alături de aceștia se află și nume sonore precum Alexandria Ocasio-Cortez, congresswoman în Statele Unite, vlogger-ul James Charles și Chris Godfrey, care a găsit faima prin crearea fotografiei oului care a reușit să devină cea mai apreciată fotografie de pe Instagram. Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, s-a aflat, la un moment dat, în acest top, având în vedere prezența sa constantă în social media.

Weekend-ul trecut, Meghan Markle și Prințul Harry au fost prezenți la premiera filmului The Lion King din Londra, unde s-au întâlnit cu Beyoncé și Jay-Z. Momentul în care Meghan Markle o îmbrățișează pe Beyoncé a devenit preferatul fanilor, în clipurile video surprinse la eveniment auzindu-se cum vedeta o numește pe Ducesa de Sussex „prințesa mea'. În plus, Beyoncé i-a spus lui Meghan că fiul ei, Archie, „este minunat', iar perechile au continuat să vorbească despre copiii lor.

Jay-Z a avut și un sfat pentru cuplul regal. Potrivit corespondentului Rebecca English, citat de DailyMail, celebrul cântăreț și producător i-a sfătuit pe cei doi ca „Întotdeauna să vă faceți timp pentru voi, pentru a sta împreună'.

Citește și:
Cum au reacționat actorii din „Game of Thrones' la nominalizările istorice de la Premiile EMMY

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people