Meghan Markle și Prințul Harry își vor crește copilul „cu o abordare fluidă în ceea ce privește genul”

Meghan Markle a purtat o discuție cu prietenele ei în ceea ce privește modul în care își va crește copilul, alături de Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry își vor crește copilul „cu o abordare fluidă în ceea ce privește genul”

Deși Meghan Markle și Prințul Harry nu au confirmat încă genul copilului care urmează să se nască în această primăvară, știm cu siguranță că acesta nu va purta albastru sau roz, din moment ce și-au propus să-l crească fără stereotip de gen. „Ducesa de Sussex le-a spus prietenelor sale că, împreună cu Harry, își va crește copilul fără stereotipuri de gen. Cuvântul pe care l-a folosit a fost „fluid”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair. Afirmația vine la doar o lună după ce mai multe publicații au scris că cei doi au decorat camera copilului în stil neutru.

Încă este neclar la ce s-a gândit Ducesa atunci când a pronunțat cuvântul „fluid”, având în vedere interpretările multiple ale termenului. Ne putem gândi însă, că Meghan și Harry nu-și vor îmbrăca nou-născutul în culori specifice unui anumit gen și îl vor încuraja să aleagă dintr-o varietate de jucării, adică atât păpuși, cât și mașini sau avioane, indiferent de sexul pe care îl va avea.

Recent, Kate Hudson a afirmat că apelează la o abordare fluidă în ceea ce privește educația fiicei sale, Rani. „Am crescut și voi continua să-mi cresc copiii, atât pe fiii mei, cât și pe fiica mea, astfel încât să fie exact ceea ce vor ei. Nu toate fetele își doresc să fie prințese, unele vor să fie regi, iar asta este perfect în regulă din partea mea”, a explicat Kate printr-o postare pe Instagram.

Citește și:
Lady Gaga, despre relația cu Bradley Cooper: „Oamenii au văzut iubire și, ghiciți ce, este exact ceea ce voiam să vedeți'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people