Meghan Markle și Prințul Harry își doresc acte de caritate în loc de cadouri de nuntă

Unul dintre lucrurile pe care Meghan Markle și Prințul Harry le au în comun sunt acțiunile caritabile. Acum, cuplul regal îi îndeamnă și pe fanii lor să facă același lucru.

Meghan Markle și Prințul Harry își doresc acte de caritate în loc de cadouri de nuntă

Meghan Markle și Prințul Harry sunt cu adevărat #couplegoals! Dacă încă te mai îndoiai de acest lucru, află că cei doi tocmai și-au făcut publică lista de cadouri de nuntă și, la fel că Prințul William și Kate Middleton înaintea lor, Meghan și Harry… nu își doresc nimic.

În schimb, cei care vor deveni soț și soție pe 19 mai au anunțat, prin intermediul agenției de presă a Palatului Kensignton, că își doresc ca fanii care vor să le ofere un cadou de nuntă să doneze în contul unei asociații caritabile!

Așadar, o listă de șapte organizații de caritate a fost anunțată prin intermediul canalelor de comunicare însoțită de un mesaj din parte Prințului Harry și a lui Meghan Markle: „Cuplul a ales personal șapte organziatii caritabile care reprezintă o gamă de probleme despre care celor doi le pasă foarte mult.'

Iată, așadar, lista asociațiilor caritabile în contul cărora oricine poate dona dacă își dorește să facă o schimbare în lume și să le ofere Prințului Harry și lui Meghan Markle cel mai frumos cadou de nuntă!

CHIVA

Organizația își propune să ajute copiii care suferă de HIV precum și familiile lor.

Crisis

Asociația ajută oamenii fără adăpost să își refacă viețile.

Fundația Myna Mahila

Această fundație ajută la empowermentul femeilor din Mumbai oferindu-le locuri de muncă.

Scotty’s Little Soldiers

Această organizație oferă ajutor copiilor care au pierdut un părinte care a servit în Forțele Armate Britanice.

StreetGames

Asociația ajută copiii și tinerii să realizeze o schimbare pozitivă în viețile lor.

Surfers Against Sewage

O organizație de caritate națională care încurajează comunitățile în acțiuni care au ca scop protejarea oceanelor, plajelor și a florei și faunei marine.

The Wilderness Foundation UK

Ultima fundație, The Wilderness Foundation UK, promovează beneficiile naturii și reintroduce adolescenții în viața rurală, neexperimentată de aceștia până acum.

Citeste si:
Cine va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people