Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit cu Archie în Nisa cu un avion privat

Se pare că Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, a avut parte de o primă vacanță internațională interesantă.

Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit cu Archie în Nisa cu un avion privat

Zilele trecute mai multe surse au confirmat că Meghan Markle și-a sărbătorit ziua de naștere în Ibiza alături de Prințul Harry și fiul lor, Archie Harrison, însă se pare că membrii familiei regale au avut o vacanță prelungită, aceștia zburând tot cu un avion privat și în Nisa.

Astfel, după ce Ducesa de Sussex și-a sărbătorit ziua alături de familie la Frogmore Cottage, aceasta și Prințul Harry, alături de Archie, au zburat două zile mai târziu în Ibiza. Aici au stat la o vilă privată, având asigurată o echipă de securitate din care au făcut parte și angajați locali.

Miercuri, Ducele și Ducesa de Sussex au zburat de la aeroportul Farnborough către Nisa, unde au fost fotografiați îndreptându-se către un alt avion privat. Meghan purta o bluză albă și o pălărie de paie și îl ținea în brațe pe fiul ei, Archie.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by (@_duchess.of.sussex_) on

Până acum Palatul Buckingham nu a făcut comentarii despre vacanța privată, însă alegerea cuplului de a zbura cu un avion privat a lansat controverse, după ce Prințul Harry a participat la Camp Google, unde a ținut un discurs impresionant despre schimbările climatice.

Meghan și Harry vor merge într-o nouă călătorie în curând, aceștia urmând să o viziteze pe Regină la Castelul din Balmoral, locul în care Majestatea Sa și Prințul Philip își petrec vacanțele.

Citește și:
Numele fiului Prințului Harry și al lui Meghan Markle are o semnificație specială

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people