Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit cu Archie în Nisa cu un avion privat

Se pare că Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, a avut parte de o primă vacanță internațională interesantă.

Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit cu Archie în Nisa cu un avion privat

Zilele trecute mai multe surse au confirmat că Meghan Markle și-a sărbătorit ziua de naștere în Ibiza alături de Prințul Harry și fiul lor, Archie Harrison, însă se pare că membrii familiei regale au avut o vacanță prelungită, aceștia zburând tot cu un avion privat și în Nisa.

Astfel, după ce Ducesa de Sussex și-a sărbătorit ziua alături de familie la Frogmore Cottage, aceasta și Prințul Harry, alături de Archie, au zburat două zile mai târziu în Ibiza. Aici au stat la o vilă privată, având asigurată o echipă de securitate din care au făcut parte și angajați locali.

Miercuri, Ducele și Ducesa de Sussex au zburat de la aeroportul Farnborough către Nisa, unde au fost fotografiați îndreptându-se către un alt avion privat. Meghan purta o bluză albă și o pălărie de paie și îl ținea în brațe pe fiul ei, Archie.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by (@_duchess.of.sussex_) on

Până acum Palatul Buckingham nu a făcut comentarii despre vacanța privată, însă alegerea cuplului de a zbura cu un avion privat a lansat controverse, după ce Prințul Harry a participat la Camp Google, unde a ținut un discurs impresionant despre schimbările climatice.

Meghan și Harry vor merge într-o nouă călătorie în curând, aceștia urmând să o viziteze pe Regină la Castelul din Balmoral, locul în care Majestatea Sa și Prințul Philip își petrec vacanțele.

Citește și:
Numele fiului Prințului Harry și al lui Meghan Markle are o semnificație specială

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people