Meghan Markle și Prințul Harry amenință că vor acționa legal împotriva paparazzilor

Meghan Markle si Prințul Harry sunt extrem de revoltați de modul în care presa îi tratează, amenințând că vor lua măsuri legale împotriva paparazzilor care îi hărțuiesc.

Meghan Markle și Prințul Harry amenință că vor acționa legal împotriva paparazzilor

Meghan Markle a avut zilele trecute prima apariție publică după pierderea titlului regal. Ea a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se plimba cu fiul ei în vârstă de opt luni, Archie, și cu cei doi câini ai ei, Guy și Oz într-un parc public din Canada.

În urma acestui incident, Meghan și Prințul Harry se gândesc să acționeze legal împotriva paparazzilor. Avocații celor doi au trimis o scrisoare de avertisment presei britanice, afirmând că pozele au fost făcute fără voia lui Meghan. De asemenea, susțin că o echipă de paparazzi se află în mod constant în fața casei celor doi și că încearcă să surprindă imagini cu aceștia.

De-a lungul timpului, Prințul Harry s-a arătat extrem de revoltat împotriva felului în care presa a tratat-o pe soția sa. Mai mult decât atât, în luna octombrie, acesta a confirmat faptul că Meghan a dat în judecată Associated Newspapers și condamna știrile apărute în tabloide, susținând că prezintă informații false.

Cea mai mare temere a mea este ca istoria să nu se repete. Deja am văzut ce se întâmplă când o persoană dragă mie este atât de mediatizată încât nu mai e tratată sau văzută ca o persoană reală', spune Harry, făcând referire la moartea mamei sale, Prințesa Diana.

Mi-am pierdut mama și acum asist cum soția mea se transformă într-o victimă a acelorași lucruri'. Cu toate acestea, Harry a dorit să își arate recunoștința față de fanii lor, având un mesaj pentru aceștia: Vă mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni-l oferiți. Îl apreciem foarte tare. Chiar dacă nu pare, avem nevoie de el.'

Prințul Harry a ajuns ieri în Canada, pentru a fi alături de Meghan și fiul lor Archie.

Conform unui comunicat oficial dat publicității de Palatul Buckingham, cuplul nu va mai avea titluri regale și nici nu vor mai primi fonduri publice. Schimbarea va intra în vigoare din această primăvară.

Citește și:
După ce a părăsit familia regală, Prințul Harry pare că a reușit să îmbunătățească relația cu fratele său. Cu Prințul Charles, însă, e altă poveste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people