Meghan Markle se întoarce în Canada la fiul ei, fără Prințul Harry

Anunțul făcut zilele trecute de Ducele și Ducesa de Sussex a luat prin surprindere întreaga lume, toți întrebându-se care sunt pașii pe care îi vor urma Meghan Markle și Prințul Harry.

Meghan Markle se întoarce în Canada la fiul ei, fără Prințul Harry

Decizia luată de Meghan Markle și Prințul Harry i-a surprins chiar și pe membrii familiei regale, declarația oficială a Reginei indicând faptul că nimeni nu a știut de planul celor doi.

După anunțul care produce noi controverse pentru familia regală, Ducesa de Sussex a ales să se întoarcă în Canada, unde ea și Prințul Harry l-au lăsat pe fiul lor în vârstă de opt luni, Archie. Potrivit The Post, cei doi ales să își lase fiul cu prietena lui Meghan, Jessica Mulroney, și cu o dădacă, pentru a se putea ocupa de primele angajamente ale anului.

Astfel, după ce a participat la primul eveniment public și a anunțat marea schimbare, Ducesa a ales să se întoarcă în Vancouver, Prințul Harry rămânând în Marea Britanie pentru a rezolva situația creată după renunțarea la titlul de „seniori”.

Potrivit presei, Prințul Harry se va întoarce în curând în Canada pentru a fi alături de soția sa, însă el are un alt eveniment programat în Anglia joia viitoare.

Între timp el și restul membrilor familiei regale trebuie să găsească soluții pentru a gestiona cât mai bine această criză. Potrivit BBC, Regina Elisabeta a II-a a cerut o întâlnire de urgență cu Prințul Charles, Prințul William și Prințul Harry, cerându-le acestora să caute „soluții care funcționează” în câteva zile și nu în câteva săptămâni.

Până acum nimeni nu știe exact cum se va schimba viața Ducelui și Ducesei de Sussex, însă ei au oferit pe multe detalii despre decizia controversată pe noul lor site, www.sussexroyal.com.

Citește și:
Milioanele lui Meghan & Harry: Independenți financiar și cu șanse de a deveni mai bogați decât Regina

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people