Meghan Markle se află în New York pentru a petrece timp cu prietenele ei

Meghan Markle a fost fotografiată în New York weekend-ul trecut, mai multe surse confirmând că prietenele ei îi organizează un baby shower.

Meghan Markle se află în New York pentru a petrece timp cu prietenele ei

Meghan Markle a luat un zbor din Londra cu destinația New York City, pentru a participa la baby shower-ul pe care prietenele ei l-au organizat, celebrând puținul timp rămas până când Ducesa de Sussex va deveni mamă, potrivit E! News.

Mai multe publicații au afirmat că petrecerea va avea loc astăzi, așa că așteptăm cu nerăbdare orice detaliu legat de eveniment. Us Weekly a obținut declarațiile unei surse care a confirmat faptul că Meghan se află în Statele Unite de weekend-ul trecut, fiind observată luând prânzul alături de o prietenă, la restaurantul Ladurée, din Manhattan.

Conform unei prietene apropiate lui Meghan, această vizită a fost programată cu mult timp înainte: „Excursia este o șansă perfectă de a petrece timp cu prietenele în orașul pe care îl iubește. Aceasta va fi ultima dată când ele o vor vedea pe Meg înainte să nască, deci este frumos că împart momente de calitate împreună. A fost o vizită relaxantă. Nimic nu se compară cu o întâlnire față în față cu prietenele. Meg va zbura acasă relaxată și fresh – și cu multe haine noi pentru copil.”

Ducele și Ducesa de Sussex de abia așteaptă să devină părinți, roluri pe care și le vor însuși din această primăvară.

Citește și:
Un film din 2011 cu Meghan Markle în rol principal va fi relansat

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people