Meghan Markle scrie istorie prin nominalizarea sa la Teen Choice Awards

Stilul regal al lui Megan Markle tocmai a ajutat-o să intre în istorie, la mai puțin de opt luni după ce ea și Prințul Harry și-au anunțat logodna și la nici două luni de când s-au căsătorit.

Meghan Markle scrie istorie prin nominalizarea sa la Teen Choice Awards

Meghan Markle tocmai a fost nominalizată pentru Teen Choice Award pentru Choice Style Icon. Este pentru prima dată în istoria galei care a debutat în 1999 când un membru al unei familii regale este luat în considerare pentru un premiu. Dacă Meghan ar câștiga, va fi o premieră – dar și fascinant de văzut dacă va participa sau dacă va înregistra un video cu discursul de acceptare pentru pentru acest premiu.

Concurenții din categoria la care este nominalizată Meghan sunt Blake Lively, Chadwick Boseman, Harry Styles, Migos și Zendaya. Spre deosebire de alte show-uri asemănătoare, câștigătorii Teen Choice Awards sunt desemnați exclusiv prin votul publicului. O poți vota pe Meghan sau pe oricare dintre cei nominalizați aici.

Este prima nominalizare a lui Meghan de când a devenit membru al familiei regale britanice, dar acesta nu este singurul premiu pentru care ea a fost luată în considerare. Meghan a fost propusă pentru Premiile Emmy la categoria Outstanding Actress într-un serial dramă pentru rolul lui Rachel Zane din serialul Suits. Meghan nu a primit încă nominalizarea Emmy, aceste vor fi anunțate pe 12 iulie.

Citește și:
Ce poreclă ciudată, dar foarte drăguță a primit Meghan Markle de la Prințul Charles

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people