Ce poreclă ciudată, dar foarte drăguță a primit Meghan Markle de la Prințul Charles

Meghan Markle are o relație atât de bună cu socrul ei, Prințul Charles, încât acesta i-ar fi dat cele mai neobișnuite porecle.

Ce poreclă ciudată, dar foarte drăguță a primit Meghan Markle de la Prințul Charles

Potrivit Daily Mail, Meghan este poreclită de socrul său, Tungsten. Această denumire vine de la un tip de metal foarte dur, iar Prințul Charles a explicat că folosește această poreclă pentru nora sa deoarece ea se aseamănă perfect cu acest metal.

„Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru tăria de caracter și pentru că are coloană vertebrală. Harry are nevoie de o persoană de tip tungsten în viața sa deoarece el este un pic mai blând', a declarat o sursă apropiată familiei britanice. Totul s-a transformat într-un nume de alint.

Daily Mail a scris anterior că Meghan Markle ar fi ajutat la îmbunătățirea relației tată – fiu dintre Prințul Charles și fiul acestuia, Harry.

Meghan s-a întâlnit cu Charles și acesta a fost impresionat de șarmul ei', a declarat o sursă apropiată actriței. Ea i-a spus soțului său că tatăl lui este minunat: primitor, călduros, muncitor, amabil și stabil. A spus clar că ar aprecia dacă ei ar deveni mai apropiați de atât'.

Prințul Charles a fost și el impresionat de nora sa. El le-a spus prietenilor săi că este foarte inteligentă și drăguță. Ea îl face fericit pe Harry', a subliniat sursa.

Citește și:
Meghan Markle, prima declarație despre cum este viața ei după căsătorie

Text: Andreea Burghelea
Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people