Meghan Markle, prima apariție publică după ce a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină

Meghan Markle a dezvăluit în luna noiembrie într-un eseu emoționant că a suferit o pierdere de sarcină în vara anului 2020.

Meghan Markle, prima apariție publică după ce a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină

Meghan Markle a avut prima apariție publică după ce a mărturisit într-un eseu publicat în New York Times că a suferit o pierdere de sarcină. Ea a apărut într-o emisiune la CNN pentru a le mulțumi celor implicați în lupta cu pandemia de coronavirus și a-și arăta sprijinul și recunoștința față de ei.

„Într-un an care a fost provocator pentru toată lumea, sunt inspirată de poveștile pline de compasiune din comunitățile noastre. În toată țara, oamenii și-au lăsat deoparte propriile nevoi pentru a se uni și a sprijini bunăstarea celor din jur”, a spus Meghan Markle.

Meghan s-a arătat impresionată de felul în care oamenii au reacționat față de cei vulnerabili în fața acestei pandemii globale. „În martie, criza Covid-19 a lovit puternic și peste noapte totul părea să se schimbe. Pentru multe familii, impactul pandemiei a fost dezastruos și mult prea mulți s-au confruntat cu întrebarea sfâșietoare: „Cum voi putea pune mâncare pe masă pentru familia mea?” Dar, în fața acestei realități devastatoare, am văzut și puterea spiritului uman, am văzut cum multe dintre comunități au rămas unite și au găsit soluții pentru a face față perioadei dificile pe care o trăim. Am văzut binele în oameni, în vecinii noștri și în comunitățile noastre care și-au unit forțele și au sărit în ajutorul celor flămânzi.”

În aprilie, Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au contribuit la distribuirea alimentelor pentru Project Angel Food, o organizație caritabilă care pregătește și livrează mese persoanelor care suferă de boli cronice și prezintă un risc ridicat în fața pandemiei.

Meghan Markle a dezvăluit în luna noiembrie că în vara acestui an a pierdut a doua sarcină. Meghan a povestit pe larg cum s-a întâmplat totul. Ea spunea că a avut loc într-o dimineață de iulie și că după ce i-a schimbat scutecul fiului ei, Archie, a simțit o durere puternică, căzând la podea cu fiul ei în brațe. „Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta”,  a scris Meghan Markle pentru New York Times.

Citește și:
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei vor deveni părinți pentru a treia oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people