Meghan Markle, prima apariție la un eveniment oficial, alături de Familia Regală

Meghan Markle și-a arătat susținerea față de campaniile #MeToo și #TimesUp. și, totodată, și-a făcut apariția împreună cu familia regală pentru prima dată la un eveniment oficial. Ea s-a aflat în compania logodnicului ei, Prințul Harry și a Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Meghan Markle, prima apariție la un eveniment oficial, alături de Familia Regală

Meghan Markle, Prințul Harry, Ducele și Ducesa de Cambridge au fost împreună la un eveniment pentru Fundația Regală, arătându-și intenția de a crea cât mai multe programe caritabile.

În discurul pe care Prințul William l-a avut la eveniment, acesta i-a urat oficial bun venit în familie lui Meghan, specificând cât de fericit a fost să afle că actrița va participa la eveniment.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Ducele a mai spus că părinții lor, Prințul și Prințesa de Wales, împreună cu Regina și Ducele de Edinburgh reprezintă o adevărată inspirație pentru ei.

Meghan va deveni ambasadoare a fundației, alături de William, Harry și Kate, abia după nunta ce va avea loc în luna mai. Totuși, până atunci, ea va răspunde întrebărilor de pe forumul Londrei, în legătură cu numeroaselor proiecte ce urmează să înceapă.

Aceasta a fost prima dată când cei 4 au fost văzut împreună, după ce au fost la biserică în ziua de Crăciun, împreună cu mai mulți membri ai familiei regale.

Cele două cupluri au sosit împreună la eveniment, ocupându-și, mai apoi, locurile în fața publicului invitat la eveniment.

Kate, care este însărcinată cu cel de al treilea copil, pe care îl va naște în aprilie, a purtat o rochie Seraphine, în timp ce Meghan a fost îmbrăcâtă cu un outfit semnat Jason Wu.

A post shared by lovelydine (@lovelydine8779) on

Prințul William a explicat ce își propune fundația, spunând că nu așteptăm rezultate imediate, dar vom avea niște rezultate ce vor rezista în timp'.

Vrem să urmăm exemplul celor care au fost înaintea noastră, să păstrăm valorile după care familia noastră s-a ghidat întotdeauna, dar, în același timp, să îmbunătățim anumite lucruri. Vrem să îmbunătățim și să reinventăm unele lucruri, deoarece societatea modernă este foarte diferită de cea în care au trăit generațiile anterioare', a mai adăugat Prințul William.

Purtând numele de Facem o diferență împreună', evenimentul a avut loc la birourile Aviva, aflate în centrul Londrei. Fundația va iniția programe în legătură cu sănătatea mentală, importanța conservării și multe altele.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

Fundația a fost lansată în 2011 de Prinții William și Harry, ei susținând că este cel mai bun mod prin care să își manifeste interesul față de proiectele caritabile și filantropice.

Șeful executiv al fundației a declarat pentru cei de la Sky News că prezența la eveniment a celor patru a fost semnificativă. Este important faptul că cele trei Altețe Regale, împreună cu domnișoara Meghan Markle, lucrează pentru a face niște schimbări, pentru a obține un impact semnficativ asupra problemelor care contează', a mai adăugat șeful executiv.

Familia regală este așteptată, în viitorul apropiat, la postul de televiziune BBC, dar și la Radio 1. Se pare că toată lumea are încredere că Meghan se va descurca să răspundă tuturor întrebărilor, datorită experienței sale ca actriță.

Citește și:
Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la Oscar

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people