Meghan Markle nu ar vrea să se întoarcă să locuiască în Marea Britanie

Se pare că Meghan Markle nu își dorește să se întoarcă să locuiască în Marea Britanie, urmând să se mute definitiv în Canada.

Meghan Markle nu ar vrea să se întoarcă să locuiască în Marea Britanie

Potrivit declarației unei persoane apropiate, Meghan Markle nu intenționează să se întoarcă să locuiască în Marea Britanie.

„Ea nu vrea să îl crească pe Archie acolo și nu vrea să se împartă. Va face vizite extinse, însă asta este tot.”, a declarat această persoană pentru Daily Mail. Ducesa de Sussex a devenit mamă în mai 2019 și de atunci s-a confruntat cu numeroase probleme cu presa britanică, acestea influențându-i negativ viața. Ea „nu dormea bine și a început să aibă atacuri de anxietate în privința viitorului său”, a adăugat aceeași persoană.

Prințul Harry și Meghan Markle au uimit atât familia regală, cât și întreaga lume săptămâna trecută, când au anunțat că vor să renunțe la statutul de membri „seniori” ai familiei regale britanice, urmând să devină independeți din punct de vedere financiar.

Persoana apropiată lui Meghan a declarat că Ducele și Ducesa de Sussex sunt în căutarea unei locuințe permanente în Canada. „A zis că vrea o casă în Whistler, în afara Vancouver și o casă în Toronto. Ceea ce Meghan își dorește, asta obține. Acesta a fost planul ei, să plece din Regatul Unit și să își construiască propria familie cu Harry”, a declarat aceeași persoană.

Decizia luată de Meghan și Harry a dus la întrunirea de urgență a familiei regale, luni având loc „un summit”. Regina Elisabeta a II-a a anunțat deja că îi sprijină pe Ducele și Ducesa de Sussex, însă și-ar fi dorit ca ei să rămână membri activi ai familiei. Potrivit sursei citate de Daily Mail, Regina este dezamăgită de comportamentul lor, Prințul Charles este rănit, iar William este furios că au luat această decizie.

Cu toate acestea, sursa susține că membrii familiei regale știau de această decizie. „Meghan a spus că anunțul lor nu a fost o surpriză pentru familia regală – au știut dintotdeauna”.

Citește și:
Cum a reacționat Prințul William când a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle vor să se îndepărteze de familia regală

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people