Meghan Markle a declarat că nu-și dorește „ca oamenii să o iubească”

Meghan Markle se află din nou în mijlocul unei controverse după apariția documentarului filmat în Africa, însă Ducesa de Sussex a declarat recent că ea nu-și dorește să fie iubită de oameni, scopul ei fiind unul diferit.

Meghan Markle a declarat că nu-și dorește "ca oamenii să o iubească"

Meghan Markle nu are atât de multe „pretenții” cum își imaginează cei care o critică în tabloide. Deși este soția Prințului Harry și face parte din familia regală britanică, aceasta nu are niciodată cereri speciale.

Chiar dacă adesea oamenii fac reverențe în fața ei și a Prințului Harry, acest lucru se întâmplă din cauza tradiției și nu pentru că ei ar cere acest lucru. În plus, potrivit mai multor reporteri, inclusiv al unui reporter de la The Telegraph, Meghan nu cere nimănui să i se spună Ducesa de Sussex.

În plus, acest reporter a dezvăluit că Meghan i-a spus că ea nici nu își dorește ca „oamenii să o iubească”. În schimb, Ducesa de Sussex vrea să fie auzită, mai ales când vine vorba despre problemele care sunt importante pentru ea, precum sănătatea mintală.

Meghan Markle a vorbit despre acest lucru la Luminary Bakery, explicând că pentru a obține orice lucru este nevoie de timp. „Intrăm în acest obicei de a vrea ca lucrurile să se întâmple imediat. Există o cultură de mulțumire și remediere imediată. Noi nu suntem însă obiecte care au nevoie de reparații. Ești o creatură rănită care trebuie vindecată, iar pentru acest lucru este nevoie de timp.”

Declarația Ducesei de Sussex nu ar trebui să surprinsă pe nimeni, având în vedere ce efect a avut aceasta asupra Prințului Harry. De la începutul relației, acesta a început să vorbească mai mult despre sănătatea mintală și despre impactul pe care l-a avut moartea mamei sale, Prințesa Diana, asupra lui.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ducele și Ducesa de Sussex au un scop comun în ultimul timp, să îi încurajeze pe cei din jur să ia măsuri împotriva presei, atunci când informațiile publicate sunt false sau incorecte. Prințul Harry și Meghan Markle au acționat în instanță mai multe publicații, ei publicând și o declarație care explică motivația lor. „Noi credem în libertatea presei și a reportajelor obiective și corecte. O considerăm ca o piatră de temelie a democrației și în starea actuală a lumii – la toate nivelurile – nu am avut niciodată nevoie de o presă mai responsabilă. „

Citește și:
Un expert în situații de criză explică motivul pentru care documentarul cu Prințul Harry și Meghan Markle este unul de succes

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people