Matthew McConaughey are un nou job la care nu ne-am fi așteptat

Matthew McConaughey, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, a decis să facă o schimbare inedită în carieră.

Matthew McConaughey are un nou job la care nu ne-am fi așteptat

Matthew McConaughey are un nou job, completându-și astfel CV-ul deja impresionant.

Actorul a devenit profesor la Universitatea din Texas, la Austin’s Moody College of Communication. Acesta a început deja cursurile și face parte din departamentul de Radio-Televiziune-Film, unde își va continua munca de a fi un instructor de adaptare a scenarului. În 2015 el a fost co-profesor la acest curs cu Scott Rice, membru al facultății și regizor.

Această veste a fost confirmată pentru E! News de către Kathleen Mabley, director de Marketing și Comunicare la Moody College of Communications.

„El va preda același curs, Script to Screen, dar acum este un angajat oficial și are abilitatea de a fi mentor pentru studenți, de a explora alte cursuri și de a participa la toate evenimentele Universității. Frecvența cu care va veni la curs toamna aceasta va depinde de programul lui.”

Și șeful de la departamentul de Radio-Televiziune-Film de la universitate, Noah Isenberg, este încântat de prezența lui Matthew McConaughey. „Așa cum vă imaginați, este mult entuziasm din partea studenților și a celorlalți profesori. McConaughey și-a luat în serios cursul de-a lungul anilor și aduce un nou nivel de experiență și reușită care este destul de rar.”

„Este cursul pe care mi-aș fi dorit să îl am când eram la școala de film. Să lucrez în clasă cu acești studenți îmi dă o șansă să îi pregătesc. Să faci filme, să transformi cuvintele de pe hârtie în film, este atât o știință, cât și artă, indiferent de timp sau generație”, a transmis actorul pe site-ul universității. Matthew McConaughey a obținut diploma în film de la aceeași universitate în 1993.

Citește și:
Cum arată cei 3 copii ai actorului Matthew McConaughey

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people