Cum arată cei 3 copii ai actorului Matthew McConaughey

Matthew McConaughey are o familie superbă, iar această imagine este dovada!

Cum arată cei 3 copii ai actorului Matthew McConaughey

Matthew McConaughey a fost prezent împreună cu întreaga lui familie la decernarea Texas Medal of the Art Awards 2019, eveniment care a avut loc săptămâna trecută în Austin.

Actorul în vârstă de 49 de ani a fost premiat pentru întreaga sa contribuție adusă industriei de entertainment, dar și pentru organizația sa caritabilă, Just Keep Livin Foundation.

McConaughey nu a venit singur la eveniment, ci împreună cu familia sa: soția lui, Camila Alves, Levi, fiul lui în vârstă de 10 ani, Vida, fiica lui de 9 ani, Livingston, fiul său în vârstă de 6 ani, dar și mama lui, Kay McCabe. Cei cinci au pozat împreună pe covorul roșu, demonstrând că sunt o familie superbă și foarte unită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people) on

Matthew și Camila s-au căsătorit în iunie 2012, iar cea mai recentă apariție pe covorul roșu împreună a fost în luna ianuarie, la premiera din New York a filmului Serenity. În ceea ce îi privește pe cei 3 copii ai cuplului, ei au mai apărut la o ceremonie oficială alături de celebrul lor tată doar în noiembrie 2014 atunci când Matthew McConaughey a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Citește și:
Matthew McConaughey povestește cum și-a salvat fiul de un berbec de munte

Foto: Arhiva Revistei ELLR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people