Madonna s-a oferit să le închirieze apartamentul ei din New York Ducelui și Ducesei de Sussex

Madonna are o propunere neașteptată pentru Prințul Harry și Meghan Markle, spunându-le să nu se mute în Canada.

Madonna s-a oferit să le închirieze apartamentul ei din New York Ducelui și Ducesei de Sussex

Madonna i-a rugat pe Prințul Harry și Meghan Markle să nu se mute în Canada, așa cum au anunțat recent. Pentru a-i convinge, artista s-a oferit să le închirieze apartamentul ei din New York, făcând această propunere prin intermediul unui clip video pe Instagram.

Aceasta a spus în clip că New York este un loc mult mai bun față de Palatul Buckingham, iar Canada este „plictisitoare”. Madonna stă în fața unei oglinzi în timp ce face aceste comentarii, un prieten filmând-o.

„Nu mergeți în Canada. Este atât de plictisitor acolo. O să îi las să închirieze apartamentul meu din Central Park West! Are două dormitoare, cea mai bună priveliște din Manhattan și un balcon incredibil. Va fi un câștigător, îi va convinge. Palatul Buckingham nu are nimic în fața CPW (apartamentului, n.r.)”, a spus aceasta. Prietenul ei a întărit declarațiile Madonnei, spunând că într-adevăr apartamentul este mai bun.

Artista a declarat că New York este „mai bun decât o grămadă de băieți cu pălării cu lână”, făcând referire la soldații aflați la Palatul Buckingham.

Având în vedere că Prințul Harry și Meghan Markle se află deja în Canada și plănuiesc să cumpere o casă acolo, este puțin probabil ca oferta Madonnei să fie una de luat în calcul, însă cu siguranță fanii s-au amuzat pe seama cuvintelor artistei.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Canada?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people