Mădălina Ghenea s-a fotografiat alături de un actor celebru în întreaga lume

Mădălina Ghenea a luat prin surprindere pe toată lumea cu o imagine în care apare în compania unui actor faimos în întreaga lume.

Mădălina Ghenea s-a fotografiat alături de un actor celebru în întreaga lume

Mădălina Ghenea și-a surprins fanii cu scurta ei apariție în filmul House of Gucci. În pelicula regizată de Ridley Scott, ce redă asasinarea lui Maurizio Gucci la comanda fostei sale soții, Patrizia Reggiani, actrița a interpretat-o pe Sophia Loren și a jucat alături de Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons și Salma Hayek. După acest rol, Mădălina Ghenea a acceptat o nouă provocare în ceea ce privește viața ei profesională. 

În urmă cu câteva luni, s-a aflat faptul că Mădălina Ghenea va interpreta rolul principal în filmul Deep Fear regizat de către Marcus Adams. Actrița o va juca pe tânăra Naomi, care pleacă într-un sejur în Grenada pentru a-și întâlni partenerul de viață. În urma unui accident, Naomi va fi nevoită să salveze o navă și să rămână în viață. În această peliculă, Mădălina Ghenea joacă alături de Ed Westwick, cunoscut pentru performanța din serialul Gossip Girl

Mădălina Ghenea le-a arătat deja fanilor care o urmăresc pe Instagram o serie de cadre de la filmările acestei pelicule. „Pe platoul @deepfearmovie. 12 grade Celsius în Malta. Îngheț, având în vedere că port costum de baie, dar în pauza de masă dansez pe Bob Marley și port trei paltoane. Dar cel mai bun dansator de aici este @marcusadamsdirector, regizorul uimitor cu care am onoarea să lucrez la @deepfearmovie”, a transmis actrița pe Instagram. 


 De asemenea, actrița s-a fotografiat și alături de Ed Westwick, colegul ei din Deep Fear, și cel care îl va juca pe Jackson.

La rândul său, și Ed Westwick a publicat pe Instagram câteva imagini de la filmări. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ed Westwick (@edwestwick)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ed Westwick (@edwestwick)


Mădălina Ghenea a făcut declarații despre filmul în care va juca, într-un interviu, citată de publicația Hollywood Reporter.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată.”

Regizorul Marcus Adams a gândit un rol principal pentru Mădălina Ghenea.

Personajele narcos răuvoitoare se juxtapun acut cu Naomi și Jackson, un cuplu serios și onorabil care îndrăznește să-și trăiască visul de a conduce o afacere cu iahturi în Indiile de Vest. Oameni obișnuiți, introduși într-o situație extraordinară, Naomi și Jackson sunt forțați să lupte atât cu narcos, cât și cu unul dintre cei mai grozavi prădători ai naturii, creând o luptă care provoacă tensiune și frică la fiecare pas”, a declarat Marcus Adams.

Citește și:
Noi detalii inedite despre relația dintre Channing Tatum și Zoë Kravitz

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people