Lupita Nyong’o și Joshua Jackson formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Primele imagini cu cei doi în ipostaze romantice

Prietenia dintre Lupita Nyong'o și Joshua Jackson s-a transformat într-o poveste de dragoste.

Lupita Nyong'o și Joshua Jackson formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Primele imagini cu cei doi în ipostaze romantice

Este oficial! Joshua Jackson și Lupita Nyong’o formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Deși cei doi actori nu au vorbit în mod oficial despre asta, mai multe surse au declarat pentru DailyMail.com că prietenia lor s-a transformat într-o „poveste de dragoste”.

Primele zvonuri conform cărora Jackson, în vârstă de 45 de ani, și Nyong’o, în vârstă de 40 de ani, ar forma un cuplu au apărut în luna octombrie, când cei doi au mers împreună la un concert. Întâlnirea celor doi actori a avut loc la scurt timp după ce atât Joshua cât și Lupita au anunțat că s-au despărțit de partenerii lor, Jodie Turner Smith, și respectiv Selema Masekela.

„Lucrurile s-au transformat încet-încet în dragoste. Au fost prieteni extraordinari pentru o lungă perioadă de timp și Josh nu a vrut să strice asta. Dar, pe măsură ce au ieșit tot mai mult împreună și s-au confruntat cu despărțirile lor, faptul că au trecut prin asta împreună a adăugat un alt nivel la prietenia lor. Acum este o relație fizică. Sunt un cuplu”, a spus o sură apropiată pentru DailyMail.com.

Confirmarea vine la o zi după ce noul cuplu a fost văzut făcând cumpărăturile împreună în Los Angeles. Aceasta a fost prima lor ieșire în public din octombrie.

Ulterior, cei doi au fost surprinși împreună la o plimbare, ținându-se de mână.

La momentul respectiv, o sursă a declarat pentru DailyMail.com că cei doi actori iau lucrurile încet, având nevoie de timp pentru a procesa despărțirile prin care tocmai au trecut.

„Joshua are un tipar și Lupita cu siguranță se potrivește perfect. Dar ei sunt doar prieteni, este încă puțin cam devreme pentru Joshua să înceapă să se întâlnească din nou. Ar putea să formeze un cuplu cu Lupita la un moment dat? Cu siguranță…”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith au decis să meargă pe drumuri separate după aproape patru ani de mariaj. Potrivit Page Six, Jodie a depus actele de divorț, invocând ca motiv al despărțirii „diferențele ireconciliabile” care au apărut între ea și fostul său partener. Actrița în vârstă de 37 de ani a cerut custodia comună a fiicei lor, Janie, în vârstă de trei ani, și a solicitat ca opțiunea de pensie alimentară pentru parteneri să fie eliminată, precizând că ea și actorul din Dawson’s Creek au semnat un contract prenupțial. Deși Turner-Smith a depus de-abia în octombrie cererea de divorț, TMZ a anunță că actrița a precizat în actele oficiale că despărțirea a avut loc pe 13 septembrie 2023.

Jodie Turner-Smith și Joshua Jackson s-au cunoscut în 2018, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a actorului. La mai puțin de un an de la prima întâlnire, cei doi s-au logodit în secret. În decembrie 2019 cei doi actori au spus DA în cadrul unei ceremonii intime, iar în aprilie 2020 au devenit părinți.

De-a lungul timpului, celebrul cuplu a încercat să își țină relația cât mai departe de ochii presei. Cu toate astea, Turner-Smith și Jackson au împărtășit cu fanii lor câteva detalii intime, actrița dezvăluind anul trecut că relația lor a început ca o aventură de o noapte. Câteva luni mai târziu, Jackson a recunoscut că soția să a fost cea care a decis să facă pasul cel mare și că l-a cerut în căsătorie în timpul unei vacanțe în Nicaragua.

„Eram în Nicaragua. A fost foarte frumos, incredibil de romantic. Mergeam pe plajă, iar ea m-a cerut în căsătorie”, a povestit Jackson în cadrul emisiunii The Tonight Show.

„A fost destul de categorică și a avut dreptate”, a adăugat el în timp ce se uita la verigheta sa. „Aceasta este cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată”.

Citește și:
Cum a fost surprinsă Meryl Streep alături de cei patru copii ai săi, după despărțirea de Don Gummer

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people