Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan au fost surprinși sărutându-se la Globurile de Aur, iar clipul a devenit viral dintr-un motiv foarte amuzant

Lupita Nyong'o și Michael B. Jordan au fost colegi pe platourile de filmare ale peliculei "Black Panther" și zvonuri cu privire la o potențială relație între ei circulă de ceva timp.

Lupita Nyong'o și Michael B. Jordan au fost surprinși sărutându-se la Globurile de Aur, iar clipul a devenit viral dintr-un motiv foarte amuzant

Există cu adevărat o relație între Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan? Cel mai nou video cu cei doi ar putea da impresia că da.

Însă lucrurile nu sunt niciodată așa cum par la prima vedere, sau la primele secunde din acest video de la Globurile de Aur, clip care a devenit deja viral.

Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan au fost surprinși sărutându-se într-un lift la una dintre petrecerile organizate după decernarea Premiilor Globul de Aur, iar cea care descoperă relația celor doi este Danai Gurira, colega lor din „Black Panther”.

„Black Panther” nu s-a numărat printre câștigătorii de la Globurile de Aur 2019, însă actorii care au interpretat rolurile principale din peliculă, Danai Gurira, Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan s-au distrat de minune atât la eveniment, cât și la petrecerea organizată de InStyle și Warner Bros.

Cei trei sunt protagoniștii celui mai amuzant clip pe care l-am văzut în ultima vreme, clip care a fost filmat într-un lift al hotelului Beverly Hilton. În video, Gurira deschide ușile liftului și îi descoperă pe Lupita Nyong’o și Michael B. Jordan sărutându-se. Și pentru că nu vrem să îți dezvăluim urmarea, te invităm să urmărești clipul până la final, mai jos. Îți garantăm că te vei amuza la fel de mult ca și noi.

View this post on Instagram

And I'm still KING 👑 😂

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan) on


Citește și:
Cele mai așteptate filme ale iernii, pe care nu trebuie să le ratezi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people